newmomad Sizler ne zaman cinsiyeti öğrendiniz ? Doktor 11+3te bana %99 erkek dedi ama bu kadar erken haftada kesin bilgi vermesi bana bi garip geldi açıkçası
Keziban newmomad yaklaşık on sene öncesi deseniz doktorlar kesin doğru söylüyorlar derdim ama artık yanılma payı o kadar çok yüksek ki o yüzden 16 17. haftalar daha garanti
ccctttt newmomad merhaba benim eltime 10.haftada %99 erkek dediler dr ve cidden öyle çıktı zaten erkek olduğu alenen belliydi bacak arasından
newmomad Wolf13 yaaa maşallah erkekler için öyle söylüyorlar aslında ama bakalım yine gidicem netleşir inşallah 😂
3oglanannnesi newmomad benim ikizlerim 11 haftalık belli olmuştur erkek te çabuk belli olabiliyor yine de 16 da tekrar teyit etmek en doğrusu
esranurmom newmomad bana da 11+4 te erkeğe benziyor dedi 14+5 te kıza benziyor dedi bende bilmiyorum ne şuan 😃
newmomad esranurmom ay çok karışık ya bende hep böyle duyuyorum işte merak ettim bi öyle bi böyle sağlıkla gelsinler inşallah 🫠
salihaci newmomad ilk gebeliğimde 11 12 haftalık falandı açısına göre %90 erkek demişti hiç değişmedi