anonimhesappp Tüplerde birşey görünmedi ama beta az arttığı için doktor şüphelendi. Ara sıra Mide tarafımda ağrı var. Bazen sol kasıkta ağrı oluyor. Kanamam yok. En son dün beta 1300 çıkmıştı. Belirti yaşamayıp dış gebelik teşhisi alan var mı ?
Sezei anonimhesappp kese henüz yeni oluşuyordur haftaya belli olabilir beta artışın gün gün nasıl o önemli
anonimhesappp Sezei 24 şubat 690 26 şubat 1080 27 şubat farklı hastanede 1304 . Salı günü çağırdı sizce netleşir mi ? Rahim içinde 2mm şüpheli kese gördü. Dış gebelik yalancı kese oluşturmuş olabilir dedi
Sezei anonimhesappp son iki değer arasında bir gün var %60 artış olması bile yeterli diyor doktorlar herkesin 2 katı veya üstü artması gerekmiyormuş doktorun bu şekilde seni neden strese sıkıntıya soktu anlamadım kese vajinal ultrasonda bile 1500 2000 hcgde gözüküyor sen içini ferah tut inşallah sağlıklıdır ve korktuğuna uğramazsın devlette banada kimyasaldır kese falan yok demişlerdi ben kendi doktoruma gittim çok küçük henüz ama kese var demişti bana 1 hafta sonra gittik zaten kesemizi yolk sacı gördük üstelik bir beklerken iki kese vardı doktorum o şekilde gördü yani bilmiyoruz daha tam olarak haftaya cuma netleşicek üzülme lütfen sende imkanın varsa özele git özele gidiyorsan doktorunu değiştir bence
merve1416_ Benim betam 5200’de bile kese görülmedi doktorum çok tedirgin oldu, dış gebelik ihtimali var ama risk aldı 2 gün sonra bakalım dedi, betam 8835 olmuş ve keseyi gördü. Bol bol dua et canım, güzel haberler alasın inşaallah 🌸