Sebahattok Evet geldik bu yolunda sonuna :)) Kızlar ilk gümden beri burdayım yergim takip yaptım ve sonunda doğurdum :) benim hikayem ise 15 Mart gecesi ilk sancı gelmesi ile başladı fakat eve gönderildim sonra 16 Mart sabah tekrar nst sonucu eve geldim akşam üzeri suyu. Geldi :) su gelmesi korkulacak birsey değilmiş ama kesinlikle anlaşılıyor :) Hastaneye geldim 2 cm açıklık ile bana SIM’i sancı verildi saat 16.00 da ve saat 19.00 a kadar onunla ilerleme yaptık 4 cm oldu gibi dediler fakat sancıyı kapattılar Doğum akşam olmasın diye sanırım kendı sancımla sabahı edeyim tekrar başlayacaklardı sonra gece sancılarım devam etti ama zor değildi tali saat 04.00 itibari ile olanlar harici Çok canım yandı İnan’ın zor dayandım. Ağladım bağırdım kendımden beklemediğim şeylerdi sıklıklar 5 dakıkada bire kadar indi sanırım çünkü artık sancı geliyor bağırıyor geri uyuyordum sanki . En son 06.00 da nst de güzel sancılarım olduğunu 6 cm olduğumu söyledi ebe. 8 olmasını bekledik tekrar yine süreç aynı zor bağırmalı sancılı 08.00 da artık dayanılmaz bir sancıydı ve nst çok az durdum benı dırek çatal olan yatağa aldı doktorumu aradı geliyor dedi . Bende yalnız büyük çiş istediği vardı kkınma yani ama ama o ıkınma olayı çok zormuş doktor geldi muane etti başlayalım dedi ama ben artık kendımden geçmiştim beni bayıltın sezaryen yapın dıye yalvardığımı hatırlıyorum o kısım çok hızlıydı ve zordu ıkınma ebemin bastırmadı doktorun eli ile çocuğu çekmesi kesi yapması hiç birini takip edemedim hızlı bir şekilde çok canım yanarak oldu sanki be Doğum oldu . Plesentam ayrılmadı kendi eli ile çıkardı oda ayrı bir canımı yaktı. Çok çok zordu resmen kolunu soktu dayanılmazdı. Ardından da dıkısım başladı ve yarım saat sürdü nerdeyse . Estetik dikiş dedi o yüzden uzun sürdü dedi ama kaçtane var bilmiyorum çok uğraştı. Sanırım kesi de ve dıkısde uyusturucu yaptı çünkü hissetmedim ama yapılırken birkaç müdahale yapıyor yine onlar can acıtıyor 9 a 10 kala oğlum geldi ve 10 geçiyordu biz odamıza geçtik ıkimizde çok ıyyız şükürler olsun :) alışma çabaları emme çabaları falan dıkışlerimde sızlama var korku var birsey plur dıye. Merak ettiklerinizi sorun paylaşayım Devlet hastanesinde Doğum yaptım Oda süslemesine izin verildi. Kötü değildi. İlgi alaka vardı ama bu bence dizinde karsınızdakine davranışınıza bağlı Oğlum 3700 doğdu ama şişi gidince 3500 kalır diyorlar. Depend alın çok rahat ettiriyor. Sancı anında plates topumu getirdim hastaneye açılmamda yardımcı olduğunu düşünüyorum gece boyunca yürüdüm topta oturdumz Kendınize 2 pijama alın mutlaka Çocuk da 2-3 takım yeterli abartmayın Benim gibi :)) tekrar sorsalar normal Doğum yapar mısın diye :) Doğum yapmam derşm herslde :)) Hepinizi çok seviyorum kızlar Herpiniz sağlıcakla kavuşun ballarınıza :) Bu arada Meryem ana otunu koydum ilk sancıdan sonra 15 Mart gecesi bir yudum suyundan içtim dualarını okudum. Bugünde Doğumdan sonra çıkarttım. Rabbim şifasını versin inşallah :)
Kahramanlar Gözünaydın canım sağlıkla büyüsün bebeğin zor bir doğum olmuş ya üzüldüm açıkçası ama geçti bitti şükür 🙏