tospikannesiiiiiiiii aysenur220 37+3 üm cuma günü alınacağım o gün tam 38 +1 oluyorum 🥹 siz kaç haftalıksınız şehir Hastanesi’nde mi doğum yapicaksiniz
aysenur220 tospikannesiiiiiiiii ayy hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah ağrısız acısız hangi doktor sizinki 34+5 benimde 🥹 şehir Hastanesi’nde yapcam inşallah Sevcan sarıkaya doktorum
tospikannesiiiiiiiii aysenur220 Sağolun ikimizde sağ salim olalım inşallah 🥹 doktorum Bülent şimşek. İyi olursam vakit bulabilirsem yazarım size inşallah 🥹
abcanne Benimde ozelde olmuştu ne bastirdilar ne torba koydular şimdi şehir hastanesinde düşünüyorum bakalım ne olacak 😑
Yselll Bende konya şehir Hastanesi’nde dogum yapmak istiyorum kontrolleri başka hastaneye gittim şehir Hastanesi’nde sezeryan istiyorum sezeryan istediğimi söylesem yaparlar mı hangi doktorları önerirsiniz
tospikannesiiiiiiiii aysenur220 Hayırlı akşamlar evet yaptım çok şükür toparlanmaya çalışıyoruz ben çok memnun kaldım canım hiç korkma çok güler yüzlü sakın insanlar ameliyathane ekibi sıkıntı etme hiç
aysenur220 tospikannesiiiiiiiii gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi sizede geçmiş olsun ameliyattan sonra karına basma yapıldı mı 🥹
tospikannesiiiiiiiii aysenur220 teşekkür ederim sağolun evet yapıldı ama hep nazik merhametli insanlara denk geldim ellerinden geldiğince nazik bastılar. Korkmayın bol bol dua edin sizinkide en az benimki kadar güzel geçsin inşallah 🤲🏻🤲🏻