Kahramanlar Ben çok abarttım ama sen Liste yapan birinden yardım al canım bugün kıyafetlerini yerleştirdim dolabım doldu dolaba koyunca anladım bunların hepsini giyemeden büyüyecek 😂
Chan Taze bir anneden tavsiye takımların haricinde üst ve patikli alt pijamalardan al. Yeri geldimi iki tane üst üste giydirebiliyorsun. 😊 Zıbınlar her çeşitten 4-5 tane yeterli. Ya çok alıp giydiremeden zaman geçicek ya da az alıp sıkça çamaşor yıkayacaksın 😅 Altını olabildiğince sık kontrol edersen çok da kıyafete çıkma sorunu da yaşamıyorsun şahsen. Müslin battaniyeler tam bir kurtarıcı. Başlangıç olarak 2 tane aldım ve şu anlık yeterli geliyor. Bebeğin altını açmadan tut bir çok alanda kullanışlı. Onun dışında bir kaç tane penye ve nohut battaniye işini görecektir. Bir tane de muhakkak poların olsun. Çocuğu yıkadık elektrikler gittiği için sarıp sarmalamak zorunda kaldık mesela 🤷🏼♀️
Kahramanlar Çıtçıtlı badi çok lazım oluyor ilk zamanlar çişi çıkıyor göbeği leke yapıyor günde 9 kez değişiyorsun altını çoğunda dışına çıkıyor Ağız bezi bebek gazı çıkaramayınca kusuyır ben göğsüme de ağız bezinden koydum göğüs pedi göğüsüme yapışıyor Tulum barbatöz önden çıtçıtlı al alacaksan çünkü zor oluyor giydirmesi Hastane çıkışı 3 tane yeter çünkü çabuk büyüyorlar ilk haftalarda alacaksan 3-6 ay olanı al Ayaklı pijama alabilirsin çorapları lastikleri ayağını iz yapıyor ayaklı pijama daha iyi Eldiven 20 gün kadar kullandım ama çoğu ilk yıkamadan sonra lastiği gitti çocuğun elinde durmadı terliyordu eli 20 gün sonra tırnağını kestim takmadık kesince biraz torpile sivri olunca yüzünü çizmesin Müflin örtü yada suyu emecek kumaş al duştan sonra önce örtüye sarıp sonra havluya doladim Alt açması lazım çünkü altını açınça çiş yapası geliyor 😂etrafı batırıyor Pişik kremi olarak ben hep sudocrem kullandım çok memnun kaldım göğsüne de sürdüm emzirmeden önce yıkadım Önlük lazım oluyor bebek ilk zamanlar çok kusuyor Şapka alınca lastik kısmı sert olmayandan al Ben 2 yaşına kadar pamuk kullandım ilk zamanlar bebek pamuğu sonra A101 ve bimde sayılan disk makyaj pamuğu aldım onlardansın uyguna geldi o da saf pamuk ıslatmak içinde bardak termos aldım ılık suya pamuğu batırıp temizledim Islak mendil akacaksan muhakkak ılık suda yıka sık öyle kullan hepsinde katkı maddesi var en iyisi pamuk tabiki Emzirme yastığı çok işe yarıyor belin ağrımıyor bebekte rahat yatıyor Emzirme önlüğü lazım oluyor illaki görmeye gelen oluyor sıl emzirirken rahat oluyor Banyo lifi yumuşak olsun ve iki tane olsun biri özel bölgesine diğeri vücuduna