elifffffffffffguuuuu Bebeği dürtüyorum dürtüyorum hareket yok sadece hıçkırıyor doktora gitmeli miyim
hepoyleolurzaten__ elifffffffffffguuuuu 2 saat içinde 10 haraket saymalisin hıçkırık harici soğuk su iç tatlı birşeyler ye uzan bebeğe odaklan eğer 10 haraket saymazsan acile git bence bide kac haftalıksın
hicrankvckk elifffffffffffguuuuu tatlı bişeyler ye su iç sol tarafına yat yarım saat içerisinde hareket hissetmezsen hemen hastaneye git bence 37 haftada bebek hareketleri çok çok önemli olabilr denip geçilemez
hepoyleolurzaten__ elifffffffffffguuuuu Alanı da daralıyor normal bende 37+5 haftalığım eskisi kadar sık oynamıyor ama haraketi var 1 ay önceye kadar devamlı haraketsizlik olurdu bütün gün beli belirsiz silik oynadığı da olurdu devamlı acile gidiyordum şükür birşey olmadı ama takip edin bu haftalar kritik
birbebekveannesi_ Merhaba benim de 21+5 yarın 22 haftalık olucam çok fazla değil hareketleri göbeğimin aşağısında bir kıpırtı hissediyorum ama sürekli değil ara ara ne zaman tam hissederim
orhismommmmmm birbebekveannesi_ canım haftana göre gayet iyi bazıları hiç hissetmıyor 30 a kadar haraket sayma
birbebekveannesi_ orhismommmmmm Ay gerçekten içim rahatladı doktorum da 20 . Haftadan sonra hissedersin demişti ama işte sabırsızlanıyor insan teşekkür ederim 🩷
orhismommmmmm birbebekveannesi_ yinede. Kalp atışı dinleme cıhazı alabılırsın ben çok haraket etmedıgı. Zaman arada dinlıyorum biraz pimpirikliyim
alinaaden orhismommmmmm ay benimkide 1 kere tıklatıyor iki üç gündür çok hareketliydi korkuyorum dünden beri aynı haftadayız 🙄
orhismommmmmm alinaaden valla bugün Benımkı sabah haraket etti sadece sabahtan beri tık yok korkuyor insan ama böyle gidecek galıba 30 a kadar
alinaaden orhismommmmmm Benimkide işte bi tıklatiyor gidiyor halbuki baya dans ediyordu şimdi yine bi tikladi bi kere 🙄
alinaaden orhismommmmmm Benimkide uyandı şükür gece 1 de zıpladı etti ahahahhs boşuna panikliyoruz babası elini koyunca oynadı 🙄
orhismommmmmm alinaaden bende daha yeni babasıyla konuştum hoparlörü açtım yemın ederım sesini duyunca vurdu ay sankı onlar taşıyor ya bende gün boyu konuşuyorum tık yok ya😂😂