Tugceayse Tabi ki ilk önce Allah’ın izniyle sağlıkla küvezden çıkıp koynuma almayı nasip et Allah’ım böyle bi acı yok kokamadım bile rabbim hepinizden allah rızası ıcın ayetel kürsi dua Yasin okumanızı istiyorum lohusa olduğum için yasın okuyamıyorum siz okuyun nolur önce. Allah’ın izniyle sağlıkla kucağıma almayı nasıl et Allah’ım
RecebinEsrasi Tugceayse okuruz canım her zorluğun bi kolaylığı vardır bebeğinin sağlığı için herşey kısa sürer umarım bu sağlık problemleriniz hayırlısıyla bağrına basmayı sağlıklı sıhhatli bi şekilde nasip etsin Rabbim erken doğum mu oldu ne oldu merak ettim :/
Mehtapsato Tugceayse rabbim inslh sag salim kucagina almayi nasip etsin canim dualarimiz bebegin ve senin le inslh rabbim yar ve yardimciniz olsun
Kezya Mayetel kürsi pkurum ama kuranı henüz yeni öğrendiğim için okuyamam canım. Rabbim sağlık sıhhatle ve hayırlısıyla kucağına versin
Kahramanlar Tez zamanda sağlıkla kucağına al inşallah bugünler geçecek inan buna benim oğluşum da erken doğdı kuvezde kaldı şimdi 6 yaşında az önce rüya görmüş korkmuş anne ben uyuyana kadar bekle yanımda dedi az beklemedim yoğunbakım kapısında beklerim dedim inan sadece bir anı olarak kalıyor o acı günler
Rabiaibrahim0803 Tugceayse canım ben de okurum inşallah sen canını sıkma Rabbimin izniyle 2 aya bi bakmışsın o minnak tatlı şey tosuncuk olmuş 😊🤗
RecebinEsrasi Tugceayse kıyamam ben ama ona Rabbim yardımcınız olsun sağ salim kavuş yavruna kuzum benimde erken doğum riskim var korkuyorum bu durumdan..kaç haftalık doğdu?
Nursemomm Tugceayse gebeyken ciğer geliştirici burulmuşmuydu canm daha önce riskin varmıydı iğne vurulduysa daha çabuk toparlar
Tugceayse Nursemomm vurulmadı cankm ama hastaneye yattım gece vurdular sonra 2.dozu sabah vurdular sonra 1bucuk gibi acil sezeryana aldılar
Drsnbyfatma Tugceayse canım bebeğin ismini ve kendi ismini yazarsan daha iyi olur okuyunca bağışlarız