eylulahsenn Mart anneleri hazırlıklarınızı bitirdiniz mi? Günlerinizi aldınız mı? Benim bir şey çıkmaz ise 30 martta alacaklar. 2. Sezaryenim olacak. Kızımdan sonra oğlum geliyor. Gün belli olunca heyecan ve korku arttı sizde durumlar nedir?
cylnboran04 eylulahsenn bizimde mart ama daha tarıhımız belli degıl bebegım makat dönmese sezaryan bakalım
bus_ra1 eylulahsenn bende bekliyorum korku içinde 🫣 heyecan korku endişe herşey birbirine girmiş durumda.. ilk kızım sezeryan olduğu için buda öyle olacak. Ama tarih vermediler henüz.
teraziela eylulahsenn Benim de 4 martta ikinci sezaryanım olacak heyecan korku panik stres sabırsızlık ne ararsan var☺️🤗 tüm hazırlıklar tamam iyice ağırlaştım hiç birşey yapasım yok günün gelmesini bekliyorum artık zaman hiç geçmiyor sanki 🙊🤰
eylulahsenn sinemsssssss sinemsssssss yaaaa aynııı 🌸 sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Koç burcu bebişler 🥰
eylulahsenn teraziela ayyyy hiçbir şey kalmamış. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Doğum sonrasında da çabucacık ayağa kalkarsınız inşallah. Stres yapayın diyeceğim ama ne mümkün 😅 bebişlerimizi sağ Salim kucağımıza aldığımızda her şey geçecek 😍🥰
Maviice Haftaya gün belli olacak hastaneye gidene kadar anlamayacağım sanırım şimdilik daha çok var gibi geliyor😂 23.03 istiyorum ama bakalım inş öyle olur 🙏🏻 Hiç görmediğim kızımı sanki çok özledim de kavuşacağız gibi bir hisle doluyum sizin de öyle mi 🫠❤️
teraziela eylulahsenn Evet canım inş hepimiz sağlıkla kavuşuruz🙏 zaman hiç geçmiyor sanki bir an önce gelsin diye bekliyorum 🙈🙈🌸
eylulahsenn teraziela o kadar zaman geçmiş son günler geçmek bilmiyor gibi sanki. Ama bir bakacağız kucağımızdalar. Son günlerin tadını çıkaralım. Kızım doğduktan sonra tekmelerini hissetmeyi özlemiştim 🥹
teraziela eylulahsenn Evet aynı bedende olduğumuz günlerin tadını çıkaralım🙏🧿 insan özlüyor 😟 gerçekten 🤰
Mege_Adanisa eylulahsenn Allah nasip ederse 18 Mart doğum korku heyecan herşey karma karışık 13 yıl sonra ikinci sezeryan ilkte yaşadığım korkular aklıma geldikçe panik oluyorum 😥
Fatmanur_0416 eylulahsenn bende Mart ama gün belli değil 2 gün önce acile gittim nstde sancı çıktı halen sancılarla devam düzenli değiller ama sıklaştırlar şiddetleri artıyor bakalım ne zaman doğurcaz 😬 ilk gebelik korkuyorum bakalım
aprilbaby eylulahsenn bana da 30 marta gün verdiler ikinci sezeryan😍 bir aksilik olmazsa aynı gün doğum yapacağız inşallah kıyafetler yıkandı ütülendi ama çantayı hazırlamadım daha çok heyecanlı ve stresliyim
eylulahsenn aprilbaby bende ütüledim çanta hazırlaması kaldı 🥰 stres, telaş neyi nereye koyacağımı karıştırıyorum 😅 hala eksikler var diye düşünüyorum . 2. Doğum ama sanki ilkmiş gibi. 🥹
haticedrd eylulahsenn son 13 gün tahmini doğum tarihi 13 mart doğum şeklimiz hala belli değil bekliyor bekliyoruz.