melikekaya22 5 haftalık hamileyim sigara kullanıyorum yıllardır bu süreçte bırakacağımı söyledim ama bazen canım çok istiyor aranızda benim gibi olan var mı nasıl bıraktınız?
yenibiranne__ melikekaya22 ben bırakamadım düşürmeye çalışıyorum ama zor yani en büyük bağımlılıkmış çat diye bırakanlara imreniyorum inşallah ilerleyen zamanlarda tiksiniriz ve bırakırız. 5+2 den selam 👋
emosland melikekaya22 Ahh benimde en büyük derdim 6+6 şuan benim..İçmek istemiyorum ama bağımlılık yakamı bırakmıyor nasıl yapıcam bilmiyorum ama miktarını azaltmaya başladım..
albuz melikekaya22 bende 15 haftalık ama bırakamadım en fazla 3 gün dayanabildim günde 5 6 tane içiyorum içtikçe vicdan azabı çekiyorum
sibel3329 11 hafta oldum bırakamadım. Eskisine nazaran daha az içmeye çalışıyorum yasak olduğu için aşerircesine içesim geliyor. Allah affetsin bizi. Bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alalım.
snmhbs Ben hamile olduğumu öğrendiğim anda bıraktım sigarayı . Bence en büyük etkisi kafada bitiyor . İçmeyeceğim deyip iradeli olursanız 5 gün de bitiyor sevgili anneler . Bol bol sakız çiğneyip zencefil limon çayı da içebilirsiniz bence o da çok etkili . İnşallah bırakabilirsiniz
busra_ozasir Düşük tehlikem olunca 2.5 ay içmedim ama geri başladım maalesef ki rüyalarıma kadar giriyordu içemedikçe gergin olmaya başladım
Elfidanur melikekaya22 neden dıye sorarsan ben o b*ku yedim şimdi vıcdan azabı cekıyorum ınan kızım dusuk kılo doğdu son haftalar azalttım ama olmadı çok şükür sağlıkla aldım kucağıma ama şimdiki aklım olsa sıgarayı bırakmdanncocuk dusunmezdım
Srp53 melikekaya22 ben bir anda bıraktım 7 haftalık falandım ilk başlarda canım çok istedi ama sonra sonra alıştım ve hatta kokusu da iğrenç geldi sonlara doğru tekrar istedi ama bir şekilde içmedim kafamı başka şeylere verdim yürüyüş spor vs yaptım. Tabii doğum yaptıktan sonra başladım o ayrı keşke içmesem ama olmadı.
quenn1905 melikekaya22 bende öğrendiğim 5 haftalıkdı hemen kestim canım istemedi değil ilk 3 ay hiçbir şekilde ağzıma sürmedim gelişimi ve tutunması acısndan sonrasında arada oda yarısını içerdim. Şuan 6 aylığım toplamda 4-5 kere ya içtim ya içmedim.
yaseminya melikekaya22 çok zor gerçekten,ben çok azaltmıştım,hala da öyle devam ediyorum,2 tane filan maksimum,keşke hiç içmesem.ama şimdiki aklım olsa ilk 3 ay daha çok dikkat ederdim.yapabiliyorsanız en azından ilk 3 ay daha çok dikkat edin derim.