Taila Kızlar yarın kontrol var 28inde ameliyat dedi dr 39+2 oluyorum o tarihte ama ben dayanamıyorum bu ağrılara sızılara beş yaşında birde oğlum var onada yazık canım burnumda diye sürekli kızıp bağrıyorum çocuguma sonra pişman oluyorum ağlıyorum aşırı derecede bi anksiyete oluştu bende bunu göz önünde bulundurup ayın 22sine falan almazmı doktor acaba rica etsem devlet hastanesine gidyorum yarın gideceğim kadında iyi bi kadın bu durumlarımdan bahsetsem erkene alırmı bikaçgün zaten bebiş gelişimini tamamlamış 385 oluyorum o gün heralde alsın artık sırtımın ağrısından ağlıyorum ya 😣 sizce olabilirmi böle bişey sabah ola hayrola yarın konuşacağım doktrla inşallah olumlu bişey söler😔😔
Taila 🥺 Allahım hepimize şifa versin inşallah 🤲🏻 bana dua edin arkadaşlar 😔 kimin me sıkıntısı derdi varsa rabbim gidersin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Kahramanlar 38 haftadan sonra kilo alımı yavaşlıyor haftada 30 gr kadar dr ile konuş planlı sezeryan diye birşey var ama devlette ise dr planlı yapmayabilir
Taila Kahramanlar okadar ağrım varki sırtım kopuyor sanki bide suyun geliyomu dedi dr onu anlayamadm ne alaka yani akıntm var hep ıslaklık hissediyorum ama 🤷🏼♀️ Söledm bişey demedi
Kahramanlar Taila akıntı şeklinde azar azar gelebilir suyun sen takipte kal akıntı mı su mu olduğu tahlil ile anlaşılır birde ultrason muayenesinde dr görür
Taila Kahramanlar ultrasonda bakarken sordu varmı diye başka bişey demedi kafama takıldı şimdi sürekli ıslağım ama su olup olmadığını bilmiyorum 🤷🏼♀️
Taila Kahramanlar anlıyorum canım ama benim zaten epey zamandır akıntım var hiç koku yok sadece beyaz akntm var 🤷🏼♀️ Su gibi oluyormuş galiba bebeğin suyu baya bi araştrdımda...