ece5465 Simayo ne kadar sürede sonuç aldınız temsilci bana 1 hafta demişti sonra konuştuk 13 güne çıkardı
Simayo ece5465 bize en başından 2 hafta demişlerdi zaten ama 10 günde çıkmıştı. Belki dönemsel yoğunluğa göre değişiyordur.
ece5465 cemreveminnosunannesi ne kadar sürede sonuç aldınız temsilci bana 1 hafta demişti sonra konuştuk 13 güne çıkardı
ece5465 cemreveminnosunannesi sizde kan sulandırıcı kullanmışsınız nasıl verdiniz Kanı tamamen bıraktınız mı
cemreveminnosunannesi ece5465 Ben 13.00 da yapıyordum iğnemi. Randevumu ona göre oluşturdular. 13.30 da kan verdim. 14.00 da iğnemi yaptım. Aradan 24 saat geçmesi gerekiyor sadece dediler. 1 gün iğne yapmayınca da sorun olmazmış
Simayo ece5465 ben sonuçlar çıkınca, cinsiyeti arkadaşıma iletmelerini rica ettim. İletişim numarasını verdim. Hemen arayıp cinsiyeti ona ilettiler. Arkadaşım da pasta yaptırmıştı :)
Simayo ece5465 yaaa 🥲 bu arada isterseniz doktorunuza da söylüyorlar. Bir diğer planımız; doktorumuzun öğrenince bize bir kağıda yazıp, kapalı şekilde vermesi, bizim de onu direkt pastaneye vermemizdi. Belki böyle bir yöntem de tercih edebilirsiniz ☺️
fulyasydn Arkadaşım İstanbul Laboratuvarları’n da yaptırdı ben yaptırmadım daha ama detaylımı orada yaptırmıştım memnun kaldım