Deletedmom_8793 Kızlar hamur yoğurma makinası almak istiyorum ama nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum alırken marka öneriniz var mı
Olacakolcak26 Deletedmom_8793 merhaba englhs home kullanıyorum çok memnunum a101 indirime gelmişti 3.500 tl ordan almıştım lt hacmine bakın kaç ayar olduğuna bakın 🩷
merylii_ Deletedmom_8793 ben 4 sene önce falan arzum aldım hala kullanıyorum memnunum ama makarna hamuru gibi çok sert hamurlarda zorlanıyor benimki
mom123_2 Deletedmom_8793 çelik malzeme olmasına dikkat edin. Benim Karaca çift kollu dijital olandan üç ay önce 8 bine aldım. Sesi yüksek ama gücü çok iyi 2000 W. Çift kollu olmayan aynı dijital sesi daha az
merylii_ Deletedmom_8793 çırpma başlığı makinada yıkanıyor ama hamur yoğurma başlığı ve karıştırma başlığı kararıyor makineye atınca o yüzden onları elimle yıkıyorum ama diğer bütün parçaları makinada yıkanıyor. Yani çok sert hamurlarda zorlanıyor yoğuruyor ama biraz zorlanıyor yani makina
mom123_2 Deletedmom_8793 benim mastermaid ultra 2000w dijital ekran. Şimdi baktım fiyatı 10 bin trendyolda
mom123_2 Deletedmom_8793 artisan modeli de çok güzel. Onda hiç ses yok döküm olduğu için ağır sarsılma yok. Ultra ile aralarında sadece farkı çift kollu olması ultranın
ela1128 Deletedmom_8793 benimde Schafer çok memnunum o çevirme aparatlarinin çelik olmasına dikkat edin bazıları makinaya atılmıyor gerisi hepsi aynı işi yapıyor
duygumfoca Deletedmom_8793 kardeşim yui marka aldı çok araştırdı Karaca vs markaları ama yui tercih etti döküm gövdeli olduğu için yoğurma esnasında sarsılma olmuyormuş bende ondan alıcam