popkekkk Kızlar yardımınıza ihtiyacım var Sakaryaya yeni taşınıyoruz önereceğiniz doktorlar, doğum ve muayene ücretleri hakkında bilgi verir misiniz lütfen
iremc7 popkekkk merhaba ben sümeyra vurala gidiyorum kendi kliniği var muayene ücreti 2800, Medar hastanesi ile anlaşmalı normal doğum ve sezeryan doğum fiyatı 40 bin TL. Kendisinden çok memnunum çok samimi ve ilgili bir doktor☺️
senavarol popkekkk Aslıhan kalkaymaz kesinlikle sezeryan 43 normal 52 diye biliyorum ama bukadar ilgili hiçbir doktorla tanışmadım
rumeysa_d ben de yeni taşındım geçen ay beyhekim’e gittim orada devam edeceğim. muayene ücreti 3060₺ sezaryen 44bin normal doğum da 59bin. doğumun haziran temmuza kadarsa böyle, yarı yılda fiyatları güncelleyecekler bilgin olsun
zeynpcbn Ben İlknur Gezgin Kuşçuya gidiyorum. Serdivanda kendi kliniği var. Çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor. Tavsiye ederim. Doğum ücretini bilmiyorum.
54sema Mrhaba bnde yeşim darol a gidiyrm beyhekimle anlaşmalı 2800 muayene ucreti 3. normal doğum olcak inş aynı doktorla 35 haftalğm tavsiye edrm