_zm43 Bebeğim 33 günlük kuru öksürük boğazda balgam var burnu akıyor soğuk aldık. Ben de aynı şekilde hastayım bize önerebileceğiniz şeyler var mı Allah rızası için bu sahur vaktinde yazıyorum sizlere
Ekonomist28- _zm43 canım sen hadi neyse ama bebek daha çok küçük bu kadar küçük bir bebek için bence evde beklemeyin mutlaka bir doktora gidin. Hani yaşı daha büyük olsa bir şekilde yorum yapılır tavsiye verilir. Ama şimdi her şey yanlış olur. Senin içinde kuru öksürük için ıhlamur tüket bal limon koy içine. Odanızın nemini artırın temiz hava girsin.. yine de doktora gidin canım benim.. çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
babysevgi358_ _zm43 nebülizatör kullan ben çok faydasını gördüm o bebeği rahatlatır rahatlarsa iyileşir sık sık emzir doktorlarda her hastalığa aşıya ameliyat sonralarına sıkça emzirin anne sütü de rahatlatır bebeği enjektörle burun açma işlemini de sıkça yapıyordum balgamın ciğerlere inmesini engelliyor zaten ağırlaşmışsa durumu antibiyotik verir doktorlar randevu alıp kontrol ettirmek en iyisi
sarilale123 _zm43 burnunu açın, tıkalı kalmasın. yattığınız odaya , biraz bebeğe yakın bir yere buz koyun bir kapta erisin odanın havası nemli kalsın hep.bununndışında Dr götürün mutlaka
akbltsvda burnunu gunde ¾ kez ac. hava nemlendirici mutlaka bulunsun. güzel ılık bir banyoda burnunun acilmasina yardimci olacaktir. simdiden cok gecmis olsun. 🙏