ahhhsen 19+2 gebeliğim 2. Hamileliğim aşırı aşırı midem yanıyor su içe içe bir hal oldum yatamıyorum ciğerlerimin üzerinde ateş yakıyorlar sanki ilkindede yanıyordu ama bu erken başladı
shuderyaa ahhhsen bebeğin cinsiyeti belli mi bende 18+3 mide yanmasında bişey yiyemiyorum bide belim ağrıyor
kizlarimballarim Benim 3 gebeliğimde de tek ve 5-10 dk da çözümüm Pembe Gaviscon 🌸 çiçektir benim için 😂
ahhhsen kizlarimballarim ah ilk hamileliğimde şişeyi kafaya dikitordum o derece acı çekiyordum bir hafta dayanmıyordu bana ben doktoruma söyleyeyimde yazsın erken mi bilmiyorum ama
kizlarimballarim ahhhsen yanmaya başladıysa erken değildir ☺️ o yanmayı çekmek daha fena 😢 aile hekimleri de yazıyor. Ben hep ordan yazdırıyorum. Cok geçmiş olsun. 🌸
ahhhsen kizlarimballarim çok teşekkür ederim yediğim her şey zehir okuyor valla ne zor şey mide yanması 😢
kizlarimballarim ahhhsen malesef öyle ama onda bile iyi yönden baktım hep. Bu sebeple mide yanmasını yaşamak için çabalayanlar dua edenler var. Çok şükür halimize. Yanma sebebimiz bile şükür meselesi 🥰🥰🩷