Havin49_ Kızlar bebeğim emmesine rağmen çiş yapmıyor ve bugün yaptığı çişte bezinde kan vardı neden olabilir premetüer buarada
defnevedoruk Havin49_ bence acilen hastaneye götürün çocuğu beslenip çiş yapmaması kan gelmesi ne demek büssürü sıkıntı olabilir
zeyka Havin49_ benim kızımda aynı şikayetlerimiz oldu bezde kan gördüm çok az az çiş yapıyordu sonrasında ateşlendi 4 günlüktü yenidoğanda kaldı 1 hafta doğuştan idrar yolu enfeksiyonu varmış sizinde aynı mi olur bilmem ama bence doktor kontrolüne götürün. Çok geçmiş olsun 🙏
sarilale123 Havin49_ çişini yapamadığı için kristalleşmiş olabilirmi, rengi tam kırmızı mı pembeye dönükmü
Havin49_ 1ogrencianne teşekkür ederim Cnm hafta sonu araya girdi acil pek bişey yapmıyor cnmbelki bilen vardır dedim
1ogrencianne Havin49_ bir bakarlardı en azından canım. Ek gıda alsa gıda boyası, pancar vs idrarı o şekil gösterebiliyormuş ama emen bebekte kan olması doktorun görmesi gereken bir şey bence. Çok geçmiş olsun inşaAllah önemli bir şey degildir de ihmal etme sen
Havin49_ 1ogrencianne götürücem olmazsa bu saate malesef arabamız yok yarın acile götürürüm bide bi kere tek gördğm
Havin49_ zeyka teşekkür ederim canım benim Benimkide premetüer korkuyorum diğer oğlumda hiç böyle bişey yaşamadım
23nisan22m Havin49_ prematüre bebeğim 4 aylıkken bende yaşamıştım bu durumu. Doktor beslenemediği için olmuştur demişti ve mama başlatmıştı
saadet2308 Yeğenimde aynı sorun oldu aynı gün doktora götürdük malesef enfeksiyon çıktı ve yatırıldı 1 hafta şükür düzeldi geçmiş olsun hemen doktora götürün bence
Havin49_ saadet2308 yeni küvezden çıktı fark edilirdi diye düşünüyorum bidahaki çişime başlıcam arabanız yok anca sabah götirğrm
Mammaamai Havin49_ arkadaşım yeni doğum yapmıştı daha hastaneden çıkmadan başımıza geldi, kan kırmızı değilse böyle paslı turuncu gibiyse bebek tam beslenemediği için oluyormuş mama vermişlerdi bir kaç güne düzeldi