snmerd mercan55 10 gün sonra ben de 99 güne düşüyorum çok şükür Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 💝 cinsiyet ne bebeğin? ☺️
mercan55 snmerd amin inşallah kız hayırlısıyla Son 99 dedim kendime nazar ettim sanırsam ilk defa dün gece sabaha kadar kısık ağrısı mı desem karın ağrısı mı desem uyuyamadım
1ogrencianne mercan55 iyi gidiyor şükür bir sıkıntı yaşamadım bulantı vs hiç olmadı. İnşallah son güne kadar güzel gider hepimizin 😊🤲🏻
mercan55 uzunlar az kalmış sağlıcakla kucağınıza alın inşallah tek avazda diyelim 🤲🏼 25+6 dayım yukarıda da belirttim dün gece kasık agrısımı karın ağrısı mı bilmiyorum sabaha kadar yaşadım siz böyle bir şey yaşamış mıydınız
uzunlar mercan55 yani sık sık ağrılarım oluyor bazen gazdan dolayı da olabilir şiddetli değilse korkma
yorgunamaumutlu mercan55 sizi takiben ben geliyorum sanırım 😊 1 mart itibariyle 99 inşallah zamanını doldurmuş olarak sağlıkla kucağımıza alırız 🤲🏻
mercan55 uzunlar Dinleniyorum ama hareketli bir bünyem olduğu için sakin hayat hala alışamadım maalesef🙃