beriii47_ Sayılı gün çabuk geçer derler bebişler kızmı erkek mi kiloları nasıl toplaşalım güzel anneler
Minasuu22 beriii47_ Son 99 bizimde 🫠Erkek 23 hafta da 600 gr civarıydı yeni yakın kilo bakılmadı bekliyoruz 🥰
happybusey beriii47_ ilk gebeliğim bebiş kız 33+2 tabi korlular sardı ağrılardan uyuyamıyorum ama kızımı kucağıma alicagim.gunu iple çekiyorum son 47 gün 💕🩷
yorgunamaumutlu beriii47_ kız bebiş 5 gün önce gittiğimde 25 haftalıktı 673 gr dı kilosu karşılaştırma yaptıklarıma göre zayıf geliyor bana kilosu 🥺 ceviz yiyorum hergün kaşar peyniri yiyorum muz yiyorum hemen hemen her gün süt ve kefir içmiyorum içemiyorum yani başka ne yapabilirim bebişin kilo almsı için
beriii47_ Minasuu22 benimkide kız olcak inşallah sağlıkla gelsinler dün gittim 25+5 ken 871 dendi iyimi acaba
happybusey beriii47_ bence güzel canım 33+2 yım.bende 2 kilo 85 gram doktorun dediği önemli haftasını takip ediyor güzel dediyse guzeldir 🥹
happybusey beriii47_ hahaha ama tadı çıkarılacak bı tarafı da yok ki her yerim kopuyo dökülüyorum resmen
beriii47_ happybusey sende haklısın sağlıkla gelsin inşallah 💕💕💕 benimde riskli gebelik ya ilk haftadan beri perişanım
flz3576 beriii47_ son 51 kız bebiş 33 haftaya gircez 2100 gram hepimiz sağlıkla alalım hızlı kolay doğumlarımız olsun inşallah 🤲🏻😇
Meltem3461 Benim bebişimde kız 26+5 ix. En son 24. Hafta bitimine doğru kilosu 906 gram çıkmıştı yarın muayeneye gidicem çok merak ediyorum kilosunu artmış mı durmuş mu diye doktor genetikte olabilir olmayadabilir demişti
beriii47_ happybusey hamileliğim öğrendiğimden beri kanamam vardı 18 haftaya kadar sürdü plasenta pervia tanısı kondu bitmek bilmeyen kanama alanı derken çok şükür atlattık ama ağrım oluyor çok yürüyünce eğilip kalkarken zorlanıyorum şimdi den