Bhrsu Az önce baya şiddetli eşimle tartıştık ve sıktım baya kendimi 3,4 dk da bir kendini gerdiriyor taş gibi oluyor karnım etkilenir mi anne karnında ki bebek cevap verin lütfen neden oluyor 😞
babymomm Bhrsu ayriyetten evet maalesef etkileniyor bende de aynı durum olmustu yeri daralmıstı top gibi kalmıstı cocugum 😔
Wicca Bhrsu Stresten kasılmalarınız oluyor muhtemelen.. Kaç haftalıksınız ? ve sertleşme kaç dakikada bir oluyor?
Edebyahu Bhrsu siz ne hissederseniz bebekte hisseder. Bende de olmuştu eşimle tartışınca bebeğim sertleşmişti. Stres yapmayın herşey geçici inşallah tartışmalar olmaz bir daha.
babymomm Bhrsu sakin olmaya çalısın bi de çikolata yeyin sevinsin konusun onla ben konusuyorum geçti bak oyun yaptık babayla diye seni cok seviyoruz diye duyuyor artık bebeklerimiz bizi şımartın sevdiğinizi söyleyin
Bhrsu PinarCor Allahım neden bazen sadece anneler olarak biz yaşayıp biz hissediyoruz bu duyguyu en derinden 😞
babymomm Bhrsu şiddet anne karnında başlıyor maalesef anlamıyorlar ne kadar sakin hamilelik o kadar sakin bebek
Rabiaeser Bhrsu evet bebekler hissederlermiş çok çabukta etkileneniliyormuş anne karnında ve doğduklarındada anlayabilirlermiş şiddeti ayırt edebiliyorlarmış
Monarosa Bhrsu malesef etkileniyorlar canım. Bugün bende kendimi çok üzdüm ağladım şimdi o kadar pişmanım ki onunla konuşup vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum.
babymomm Monarosa bende konusuyorum beni duyduğunu anladıgını biliyorum şımartıyorum sonra tekmeliyor düzeliyoruz :)