nuriyegcl htckck ağızdan mı alıyorsunuz fitil olarak mı ağızdan alanlarda yan etki daha fazla oluyormuş ben fitil olarak kullanıyorum herhangi bir yan etkisi olmadı
busra34__ htckck ağızdan alıyorsanız bende baş dönmesi yapmıştı başta sonradan düzeldi ama detaylıda doktor vajinal al diyince vajinal slmaya başladm
Cimenc Ben 7 haftalıkken basladım suan 27 deyim agız yoluyla ilaç alıyorum maalesef yan etkisi çok etkili, ilaç içtiğim zaman 1 saat içinde baş dönmesi uyku sersemliği yapıyor, hemen uyuyorum 1 saat anca geçiyor, 34 haftaya kadar da devam edicem
elif____elif Cimenc doktorunuza danışarak fitil olarak kullanın bence zaten bulantımız oluyor ikiye katlar içersen
dilan_rohat Kozlar baş ağrısıda yapıyor mu bu ilaç çünkü kullandığımdan beri inanılmaz bi baş ağrısı çekiyorum şuan 4 hafta 6 günlüğüz
asdtly dilan_rohat gün içinde içtiğimde bende de oluyordu. Akşam yatmadan 45dk önce için yan etkilerini görmezsiniz
dilan_rohat elif____elif aslında bende bulantı falan yapmadı ilk bi kaç gün uyku yaptı ama bu 2 gündür baş ağrısı yapıyor
htckck Fitil olarak kullanmaya başladım sadece uyku bastrmaya başladı bnm gbi kötü olanlar varsa ictiginde doktoruna sorup o şekilde devam edebilirsiniz fitil olarak
dilan_rohat asdtly 1 sabah 1 akşam olmak üzere 2 kere kullanıyorum ama bugün daha fazla baş ağrısına dayanamadım ve hastaneye gittim
istanbuldabiizmirli htckck uyumadan evvel alın lütfen. Mis gibi uyursunuz da. Gündüz alınan progestan sizi zorlar. Şifa olsun❣️