Kubusnnn Kızlar pcosum var klomene başlayacağım bu ay daha önce kendiliğimden 3 kere hamile kaldım ama olumlu olmadı ve zor hamile kalıyorum pcos olup klomenle hamile kalanlar ilk denemede oldu mu ? Adetimin 5. Günü başlayacağım pazar günü yani cumada kontrol var ben Yinede ovulasyon testi ile kontrol etsem mi diye düşünüyorum kaç tane yumurtanız oluştu kaç günde büyüdü hatırlayanlar az bilgi verse 😊 birde dostınex diye ilaç yazmış prolaktin hormonu ile alakalı biraz baktım reglin 2. Günü 8 çıkmış internetten baktığımda yüksek değildi başka bir amaçlada mı kullanılıyor?
uffff Kubusnnn adetin 4. günü başladım sabah aksam 5 günde bitti. adetin 1. gununden sayarsak 14. gun kontrole gittim yumurtlama gunuydu sagda 1 solda 1 ikisi de 20 mm yumurta olusmus ayni gün iğneyi vurduk. su an beklemedeyim.
Kubra381 Kubusnnn benim 3.kez Klomenle hamile kalışım İlki malesef düşük oldu 2. Gebeliğim kızım 4 yaşında Ve bugünde testte çift çizgiyi gördüm şükür Bu ay klomen kullanmıştım
tugbaugur Kubusnnn bu klomenle ikinci ayım, geçen ay 15 mm de kaldı yumurta , bu ay doz artırdı 5 gün kullandım dün bitti çarşamba kontrolüm var , insallah güzel haberler alabiliriz ☺️
Kubusnnn uffff aynı büyümüşler doktora bugün bende ikiz oluyormuş birde dedim olabilir dedi 🥹 çatlatma iğnesini kendiniz mi yaptınız nasıl oluyor
uffff Kubusnnn ay keşkee benim de aklimdan o gecti ama hic gebelik olusmadigi icin 1 bucuk yildir ikiz hayal gibi geliyor. belli mi olur bunca umudun bekleyişin mukafati olur
Kubusnnn Kubra381 3 klomen tedavinizde tutmuş maşallah 🥰 kilonuz falan var mı pcosun semptomlarını yaşıyor muydunuz ?
Sevdepuh Bende klomenle hamile kalmıştım adetin 2 günü başladım 5 günü bitirdim ama Malsef 24 haftada kaybettim
Kubra381 Kubusnnn çok şükür 🤲🏻 ilk ili gebelik ilk deneme de oldu Ama bu defa 3.ayımda oldu geçen ay Femara kullandırdı doktor o beni mahvetti bu ay da Femara önerdi dozu arttırıp ama ben dinlemedim doktoru Klomen kullandım çok şükğr nasip etti Rabbim Evet kilom var kızıma 85 kiloyla hamile kalmıştım şimdi de 93 kiloyum ve pconun semptomlarını yaşıyorum
Kubusnnn Kubra381 bende kilolu değilim çok zayıfta değilim ama hemen alıyorum saçlarım az klomen benim yarın bitecek ne olacak bakalım cuma kontrol dedi