Kızlar merhabalar 26.02.2026 saat 12.57 de doğum yaptım baştan sona anlatacağım korkabilirsimiz ama sonrasında hersey yoluna gireceğini anlayabilirsiniz öncelikle ben kilolu bir gebeyim 117 ile hamile kalıp 133 ile doguma girdim belki 135 bilemiyorum hamileligimde beynimde basınç oldu ve bundan dolayı sezeryan kararı alındı 26 sunat saat 7 de hastaneye geldim aşırı tedirgindim kendimi ne kadar sakinleştirmek istesemde olmadı ilk orada tansiyonum 15 çıktı somra alttan açılma kontrolü bebis kontrolü filan derken odaya çıktım dogumhaneye bu arada ankarada etlik şehir hastanesinde doğum yaptım hayatımda ilk ameliyatim ve doğal olarak bu beni aşırı endiselendiriyordu bazen bebise kavuşmak heyecanlandırıyor bazende aman ne gerek vardı duyodum 🤣🤣 neyse korkudan tansiyonum hiç düşmedi hep 16 15 14 civarı oldu ve kilolu gebe olmam ayrıca beyinde basınç risk faktörü oldu doktorlar geliyor konuşuyor filan yanımda işte yoğun bakımı.hazirlayin benim için diyorlar yok sen şu hastayi kestin knu kestikten sonra bunuda al kes filan diyorlar benim için allahim ben iyice kafayo yiyecek gibi oluyorum sonra sakinlesiyorum ama nafile neyse işte geldi beni almaya ekip doktorlarımız çok iyiydi harikalardi ama korku malesef olmuyor belden.uyusturulacaktim fakat tam.ameliytata tansiyon 18 19 bulunca genel uyutmaya karar verdiler beni soydular komple herkes başımda işte serum filan bağlanıyor heryerime birsey sürüyorlar filan idrar için ismini unuttum hatırlayan yazsin o yapılıyor filan ama başımda herseyi söylüyorlar sakın ol bu söyle oluyor şu böyle olacak filan gibi herseyim halloldu sonra bana Bi tane hava verdi doktor sana dedi orman havasi vereceğim içine bol bol cek dedi bende anladık tabi ne olduğunu hocam ben bayilmadim beni kesme dedim sonrası yok bende 🤣🤣🤣 uyandım ama ağlayarak uyandım çünkü zımba atıyorlardı onu hisettim aşırı agrik ve acı vardı Allah bin kere razı.olsun hepsinden başımdan gitmediler elimi tutular hemen ağrı kesici yaptılar filan fakat genelde öksürük oluyor bilen bilir balgam oluyor oksuurnce dikişler açıyor çok dua ettim kızlar cokk dua edin Allaha güvenin vallahi yarı yolda kalan yok rabbim yardım etti bebegim yok uyandım ağlayarak onu soruyorum çok iyi bebegin merak etme filan beni hemen yoğun bakıma kaldırdılar bebegide anne yoğun bakımda diye onuda yoğun bakıma almışlar borseyi olduğumdan değil çok ağladım çok çok kavusmadim kizima yüreğim ates kor kozleniyor çok kötüyüm 😢 ailem kapida ağlamış annem babam yoğun bakım ağır bi yoğun bakıma yatirmislar beni filan ama topladım kendimi çok ilgilerdi bebegimi de bugün gördüm ama hala bakiyorlar ona iyi mi diye dua edin artık kavuşalım ve evimize gidelim kızımla korkmayın hersey zor.oluyor ama yolunda gidiyor şimdi yürüyorum agrim var fakat fazla değil Allah herkesin karşına iyi insanlar çıkarsın doktorlar hemşireler iyi olunca kolay toplaniyorsunuz bana çok yardımcı oldular kendime geldim bide hırslı olum sizi çok seviyorum güzel anneler annelik çok kutsalmis ve kolay değilmiş bol bol dua edim tek diyeceğim bu sormak istediğiniz herseyi söyleyin cevaplayım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar ❤️