maryyyt Merhaba kızlar bu hastanede doğum yapmak istiyorum ama hastanenin bazı olumsuz yorumları var kafam çok karışıyor bu hastanede doğum yapanlar deneyimleriniz yazar mısınız doğum ücreti dışında ekstra ücret istiyorlar mı odalar nasıl ebeler nasıl
gamzeee05 maryyyt bugün aradım ilk iki doğumu orada yaptım memnunum ben simdi yine orayı istiyorum zorunlu sezeryana giriyormuş benimk 2. Sezeryan olduğu için 47 bin fiyat verdiler bana ilk doğumu Selma hoca yaptı gece doktoru ölü doğumu benimki 2. Makat geliş Sezeryan sümeyye hoca yaptı şeker gibi bir doktor tavsiye ederim
ebraryl Ben de düşündüm ama vazgeçtim çünkü bazı odaları camsızmış hem 50 bin vereceğim hem camsız odada ağırlanma ihtimalim var o sebepten vazgeçtim
deniz1243 gamzeee05 merhaba. Sümeyye hanım ı ben de düşünüyorum ama son haftalarda gitsem kabul ediyor mu acaba bilginiz var mı?
Anne123__ gamzeee05 sezeryan süreci nasıl geçti eli hafif miydi Dr, hemşire ilgililer miydi doğum öncesi ve sonrası acaba
gamzeee05 Anne123__ size tavsiyem kimseden doğum hikayesi dinlemeyin ben öyle yaptım sümeyye hocada sezeryan oldum memnunum gerisi de bünyeden bünyeye değişiyor