umutlubirii Benim gibi fazla kilolu hamile kalan var mı? Nelere dikkat ediyorsunuz bilgilendirirseniz sevirimmm
twinsmomee umutlubirii 80 kiloyla hamile kaldım 16 haftalık hamileyim 82 kiloyum şu an, çok dikkat edemiyorum iştahsızım sadece eminim yakında açılır 😂
betulmommy umutlubirii 98le gebe kaldım boyum 172 113 falan oldum tavsiye vericek en son kişiyim 36. Haftamdayım🥹
dilekmom6 Ben 2 aylık hamileyim ve 87 kiloyum. Dikkat edemiyorum maalesef ya 1 gün yapsam ertesi gün olmuyor. Geceleri fln çok acıkıyorum. Dikkat edenler yazsın da ben de bir bakaym
umutlubirii dilekmom6 twinsmomee nazliigul Medihabed betulmommy asell_53 Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Cevaplarınız için teşekkürler ☺️
umutlubirii Medihabed Tartım yok ama 100 kilon civarındaydım en son. Boyum 173. Ama bu süreçte dikkat ederek ilerlemek istiyorum.
Medihabed umutlubirii 95 ile hamile kaldım. 97 ile doğurdum. İlk 12 haftada pek iştahım olmadığı için 95ten 90 kiloya düşmüştüm sonraki haftalarda verdiğimi aldım. Tamamen bebeğimi düşünerek ona faydalı olacak şeyleri yemeye çalıştım canım her ne isterse
nazliigul @"umutlubirii"83 kiloyla hamile kaldm şuan 20 haftalık olduk 87 olmuşum asla dikkat edemiyorum iştahım çok çok açık 😅😅
Deletedmom_8793 betulmommy yanlız değilsin canısı bende 95 ile hamile kaldım 34+5 haftalığım 107 olmuşum
asell_53 107 ile hamile kaldım 105 suan dikkat etmeye çalışıyorum ilkindede 105 ile hamile kalmıştım 90 ile doğuma gitmiştim ama bu sefer iştahım bi tık daha fazla elimden geldiğince yememeye çalışıyorum
Deletedmom_8793 betulmommy kızımda 98 ile hamile kaldım 106 ile doğuma gittim ama bunda daha fazla aldım sağlık olsun da önemli değil zaten
hbi 80 kiloyla hamile kaldım 26. Haftada girdim şuan 85 kiloyum çok dikkat etmiyorum açıkçası abur cubur tatlı şeyler yemiyorum o kadar