Eveeet sonunda banada nasip oldu doğum hikayemi yazmak. 19 Şubat günü sabah uyandığımda nişanım geldi gün içinde sancım yoktu sonra öğlen gibi sıcak bı duş aldım çıktım sonra rutin işlerimi yaptım akşama doğru 5 gibi hafiften kasılmalarım başladı ama çok düzensizdi yemek yedik çay içtik falan sonra akşam 10 gibi sancılar sıklaştı ne olur ne olmaz diye 11 gibi hastaneye gittik muayene edildi 3 cm açıklık vardı sancılar düzensizdi ebe istersen eve gidebilirsin dedi bende durmak istemiyodum zaten daha çok strese giriyodum imza atıp çıktım eve geldik evde egzersizler yaptım sıcak suyun altına girdim artık sancılarım 5 dakikada bir gelmeye başladı gece 2de bı daha hastaneye gittik artık dayanilacak gibi değildi hemen muayene yapıldı 8 cme ulaşmıştı sonra nstye bağladılar ama duramıyodum yerimde bı ara eşimi aldılar yanıma 10 dakika falan durdu yanımda sonra bana ıkınma isteği gelince hemen eşimi doğum haneden çıkarıp hızlıca beni çatala aldılar suyumu patlattılar bir kaç kere ıkındım ama çıkmıyodu resmen kafası yapamicam dedim ebelerim çok iyiydi çok ilgililerdi beni çok motive ettiler sonra güçlü bir şekilde iki kere daha ıkındım ve bebeğim kucağımdaydı yırtılma olmadı keside atılmadı sadece ufak bı sıyrık vardı oda iki dikişle halledildi çok şükür bebeğim sağlıklı kucağımda rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla inşallah yavrularinizi alırsınız kucağınıza ❤️❤️❤️