Fundayim Kızlar üstteki 11. Gün, alttaki 12. Gün Sabah yaotigimda aşırı silik bu çizgi vardı ama ben psikolojik sandım umursamadım. Şuan ikiside kurumuş halde ama alttaki belirgin yani o yok saydığım çizgi belirgin
gul4646 Fundayim Çiçeğim erken gebelik testi yapsana varsa daha net çıkar şimdiki attiginda alttakinde hafif var gibi ama kameradan net belli cikmamis
mamitaaa211 Fundayim alttakinde var gibi bence canım Kaset test yerine erken gebelik daha iyi olur bence de
mamitaaa211 Kızlar 39 çıktı 🥹 Fundayim gul4646 sevimlipandahii Etiketlemediğim kim kalmıştı panikten yazamadım
Miracle_1 mamitaaa211 yok yapmadım benim biraz var adete 6 gün falan var ama iki üç gün geçtikten sonra direkt kan vermeyi düşünüyorum bu kez olmazsam inşallah
gul4646 Kızlar banada dua edin ya yarın iğne gününü saymazsak 12.gün sabah kontrol var bende kan vericem dua edermisiniz 🤗💙
gul4646 mamitaaa211 ayyyy maşallah hayirli olsun canım cidden çok sevindim Mutlu oldum ya 💙 darısı bize inşallah Belirtilerin neydi canım
sevimlipandahii mamitaaa211 çok mutlu oldum adına 🧿 inşallah sağlıklı ilerler İlk iğne denemende tutundu dimi 💝
mamitaaa211 Fundayim amin canım inşallah sizin müjdenizi de alacağız inanıyorummm❤️ İğne etkisi olamaz dimi🥹