Elif22 15 haftalil hamileyim hala kilo almadim 55 kiloyla hamile kaldim 52 kiloyum ayni durumda olan anneler varmi
Mlssa Elif22 var canım ben de 2 kilodan fazla vermiştim karnım çıktı ama kilo almadım normal dedi doktorum bu zamanlarda🤗
Busrademiroztamur Elif22 17 haftada bende 3 kilo vermiştim tedirgindim kilo verdigim icin 38+4 olduk fazlasiyla geri aldim simdi ☺ o haftalarda normal kilo verilmesi mide bulantilariniz geçince almaya basliyosunuz zaten istahta da artış oluyor.
esractn Elif22 cok normal boyle şeyler bende ikizlerime hamileyim 17.haftama kadar hic kilo almadım aksine verdim 48kiloyla başlamıştım 44e düşmüştüm. 17.haftadam sonra kilo almaya başladım
Elif22 babymomm kilo verdim diye korkmustum 4 ayda istah acilmasida olur dedi doktr ama hala mide bulantilarim devam ediyo
Elif22 Mlssa doktor istahin acilicak alirsin kilo dedi ama hic bisey yiyemiyorm hala mide bulantim devam ediyo
babymomm Elif22 ben 26 da hala bulantım var bünyeyle alakalı bebek kilo alsın yeter bizim kilo almamamız doğumumuzu da kolaylastırıyor ve catlak riski azalıyor
Elif22 Mlssa masallah ben ilk 3 ayda srekli serum yemek zorunda kaldim su bile icemiyodum yosun kokuyodu suan azaldi ama hala devam ediyo bulanti
babymomm Elif22 rica ederim arkadasım 49 kiloyla doğuma girdi :) normal annenin zayf olması aşırı kiloyu doktorlar anormal buluyor boş kilo oluyor çünkü
Elif22 Busrademiroztamur doktor 12 haftadan sonra bulantin biticek dedi ama bitmiyo hic bisey yiyemiyorm hala meyve yiyorm sadece
Elif22 babymomm bende bu hafta gidicem ama her ay +1 kiloyu hedefleylm artik dedi ama ben alamadim bakalim ne dicek
Busrademiroztamur Elif22 benimde cok siddetliydi mide bulantisi için ilac kullandim size vermedi mi doktorunuz
babymomm Elif22 bana hiç alma daha iyi dedi o kadar rahat doğurursun dedi maşallah hepsi bebeğime gidiyor 🙏🏼
ikinciprensimgeliyor Kizlar bazilariniz nasil ayni kiloda kalabiliyo yaaa icinizde bebek vaar eşi var suyu kani var nasil halen ayni kilodasiniz 🤣🤣 ben buzdolabinin yanindan gecsem haftada 1 kilo aliyom🤣🤣
Elif22 ikinciprensimgeliyor almayi birak veriyoruz normalde olsa hic umursamam ama bebek beslenemez filan diyi herkes artik korkuyorm .s
Busrademiroztamur ikinciprensimgeliyor bende suan su icsem yarıyor valla imreniyorum kilo almayanlara 😀
Elif22 babymomm doktorumumu degistrsem acaba ya bana her ay kilo al dedi bide baska bi doktorami sorsam
Elif22 Busrademiroztamur verdi ama bi faydası olmuyoki tiksiniyorm ben herseyden durduk yere midemi bulandiriyorum