_Aleyymom_ İyi akşamlar annelerr! Pazartesi günü 2’li tarama testi için devlet hastanesine gidicem ama randevum sadece test için ultrason yok devlette tarama testi yaptıranlar bilenler nasıl oluyor süreç akıl verir misiniz?
dgngr _Aleyymom_ kadın doğum kana yönlendiriyo, eline 1 tüpünü geri veriyo. Labaratuara götürüyosun. 10 gün sonra kadın doğumdan randevu alıyosun. Kadın doğuma gitmeden önce labaratuara uğrayıp sonucunu alıp kadın doğumdaki doktora veriyosun
birbebekveannesi_ _Aleyymom_ Merhaba ilk öncelikle hangi hastaneye muayene oluyorsunuz çiğli eğitim araştırma hastanesin de perinatoloji doktoru bir tane var o da güzel bakmıştı daha sonra kan verdim kan sonuçlarınıda labaratuvardan aldım doktoruma çıkmıştım aynı hastanede oldu herşey yani. Bir de bu İzmir Çiğli eğitim araştırma hastanesinde doğum yapan var mı bilgi verirmisiniz
_Aleyymom_ Baahaar perinatolojiden randevu almamı söyledi doktor bütün randevulara bakıyorum çoğu ultrason yapılmamaktadır yazıyo ultrason bakan da test yapmıyor yazıyor takipli olduğum doktor mu yapıcak ultrasonu anlamadım kimse de doğru düzgün bilgi vermedi yaa doktor odasından çıkınca zaten bir daha mümkün değil doktora ulaşmak
_Aleyymom_ dgngr ohaa bide sonuçları kendim mi alıyorum test yaptıracağım hastaneyle takipli olduğum hastane farklı uzak ay ne saçma sistem yaa
yigitinannesi34 _Aleyymom_ Cemil Taşçıoğlu şehir hastanesi Perinotoloji bölümü yapıyor ikili test, aynı zamanda çam sakura da yapar, çam sakura da detaylı ultrason da var 22 ve 24 haftalarda orda bakıyorlar randevu alınıyor mhrs den
yigitinannesi34 _Aleyymom_ imkanınız varsa 2 li test değilde Fetal DNA yaptırın, bir de özelde. Detaylı ultrason yaptırın, ben devletten bir tat alamadım
Baahaar _Aleyymom_ hayır sonuçlar doktora gidiyor siz almıyorsunuz devlete gidiyorsanız. Detaylı ultrason yapılmıyor yazıyor siz ona bakmayın ikili test yaparlar randevu alın zor bulunuyor
_Aleyymom_ Baahaar aldım zaten ama çalışıyorum ultrason için de ayrı gün kovalamıyım zaten doktoruma da randevu bulamıyorum napcam hiç bilmiyorum
yektak Bende pazartesi gidicem devlet hastanesine takip eden doktorum direk bana gel dedi bir kaç kişidende şöyle duydum ilk önce kadın doğuma randevu alıyorsun daha sonra o seni yönlendiriyor
_Aleyymom_ yektak doktorum bana tarih aralığı verdi martın 2 sinden 15 ine kadar perinatolojiye git 2’li tarama testini yaptır gel dedi yeşil alan açtı hemen 2 sine randevu bulunca aldım ama ultrason yok yazıyo kafam takıldı ona
_Aleyymom_ birbebekveannesi_ evet çiğliye gidiyorum ama randevularda 1 doktor vardı o da 20. haftalar için yazıyordu ben daha 11 haftalık olacağım o yüzden bayraklı şehir hastanesinden almak zorunda kaldım randevuyu
birbebekveannesi_ _Aleyymom_ Hım anladım devamlı olarak hangi hastanede muayene oluyorsunuz Doktorun adı Mehmet ile başlıyordu ben ama 16. Hafta da gitmiştim sanırım 20-22 haftalar arası yapılmıyor diyor da