kurkmantosuzmadonna myangelson onu da gördüm de. Onunla ilgili yorum görmediğim için bakmadım hiç. Fiyatı da baya iyiymiş pofy nin. Premium care 42 Li 500 küsüre aldım. 🥲 İşe yarasa bari. Üzülürüm yoksa bir miktar. 😄
bebektwo kurkmantosuzmadonna Coxuk yatmaya yakın çok sıvı alıyorsa tasabılıyor ya da bezın büyüğüne geçmenız lazım bende molfıx mavı kullanıyorum genelde geçmiyor ama çok sulunseyler yatmaya yakın içtiği zaman yandan hafıf taşıyor sonuçta bezınde bir kapasıtesı var
kurkmantosuzmadonna bebektwo büyüğünü denedim. Onda daha çok taştı hatta. Başka marka aldım geceleri için. İnşallah işe yarar bakalım.
kurkmantosuzmadonna bebektwo evet. Vicdan yapıyorum öyle ıslak uyandığı zaman. Kim bilir ne kadar böyle uyudu diye?
rabiaerdemm biryolculuk gece uykusunda değiştirmiyorm zaten 12 saat uyuyor şu zamana kadarda bi sıkıntısını görmedim yani zaten büyük olan çocukta gece bez değişimi uyku kalitesini etkiler
rabiaerdemm biryolculuk ahahah yok tabiki yenidoğan döneminde sık sık değişim şart 😅 benim kız 2 yaşında
melisasak35 kurkmantosuzmadonna molfixsin sadece adı var icraat yok 2 oğlumdada hediye geldi kullandım bidaha kullanmadım hem pişik yaptı hem az kaka yapmasına ragmen taşırıyordu sleppy kullandım çok çok memnun kaldım birde bimin kendi bezi baya iyidi
kurkmantosuzmadonna melisasak35 slepyy bizde pişik yaptı. Molfix gündüz iyi ama geceleri taşma yapmaya başladı.