Bebekim123 25.haftadan itibaren gögüslerim şişti geriliyor ucları top top olmuş şişlikten o kadar canım yanıyor ki sızlıyor ağrıyor ağrıdan deliye dönüyorum ağlıyorum artık😢napcam ben bunlara neden oluyor böyle nolur bilen bir şey söylesin zeytinyağı, bebek yağı ne bulursan günlük ara ara sürüyorum birde göğüslerime ek surt ağrısı çekiyorum 😫 oturamıyorum yatamıyorum yara gibi sırtım da sızlıyor 😢 benim gibi olan var mı normal mi bu durum 😭
Busrademiroztamur Bebekim123 benimde o haftalardayken sizin gibiydi aglayacak derecede agriyordu goguslerim bi ara gecti rahattim simdi 38+4 olduk yine basladi geceleri uykudan uyaniyorum agridan ozellikle uc kisimlari daha bi siddetli zonkluyor ve yaniyor.
Basery Bebekim123 canım bende aynıyım 38 haftamdayım ve dün gece bi göğüs agrısı basladı bnde asırı fena şişik göğsüm yatın doktora sorucam bakalm neden öyle
Bebekim123 Busrademiroztamur aynen canım İnan duramıyorum gece uyku mümkün değil gögüslerim büyüdüğü için mi sırtıma vuruyor diyeceğim ama hala önce ki iç çamaşırlarımı kullanıyorum uçları çok şişmiş sızlıyor canım ya 😢
Bebekim123 Basery benim de uçları canım ya tomurcuk tomurcuk oldu sızlıyor ki aklım gidiyor adeta acıdan😭
Busrademiroztamur Merveyrdm krem degilde bebek yagi kullaniyorum kremide deneyeyim insallah iyi gelir