Deleted33000 beautiful_ olsun bacım olsun tabi ben eşimi bekliyorum bebemi uyuttum biraz romantizm yapalım dedim ama kendi kendime dedim daha esiminde haberi yok
Deleted33000 beautiful_ bilmem valla birazdan ararım çağırırım da hastaydı kendini iyi hissediyorsa iyi ama rahatsozsa dokunmam ona
beautiful_ Deleted33000 ayy gelirken bari eli boş gelmesin alsın birşeyler sana he birde dokunmayın derken aklıma gelen şeyi söylüyorum dokunmayın çok fenayammm 😂😂😂
Deleted33000 beautiful_ bu gece vakti ne alacak kız bana burda heryer kapanmıştır 😂😂😂😂kendi gelsin yeter 😂😂😂😂😂
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna ah benim kader oetagim bende evde kendim için akşam çayı yapamıyorum bugün kv davetliydim orda içtim şansıma ikinci bardağa çay bitti kalabalıktık böyle şansın içine edeyim 😂😂😂👍👍
deletedmom43191 QueenBahar_ yok anam bitmez ömür biter is bitmez gün 24 saat yapmaya kalksak 24 de dolu gecer
Deleted33000 beautiful_ ay evde stogum var çikolata ama gece yememeye başlıyorum çok kilo alıyorum ya bugün üç tane elbise verdim eşim gorumcemin kizina
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 ya gece gece güldürdün bu yorgun halimde. Allah da seni güldürsün canım. 😂 Benim de güya eşim demledi aşırı yorgundum içemedim azıcık uyuyayım dedim. Daha gözüm almadan oğlum uyandı. Ne çayı içebildim ne de uyuyabildim. 🥲