Sedaclk Herkese 40+0’dan selamlarr sabah doktor kontrolumuz var sancı agrı hiç bir belirti yok 🙄 dualarınızı beklıyorumm
NihanTufanArslan Sedaclk aynı benimde sedacım yarın kontrolüm var 40+1 olucam salı belki suni sancı veririz doğumu başlatırız dedi çok heyecanlıyım:)
babymomm Sedaclk bende bebeğimin 40 haftaya kadar içerde kalmasını istiyorum neler yapıyoesunuz mesela hiç sinir stres iş yapmak falan bir şey yok mu etrafımdakiler en geç 38 de doğuruyorlar
Sedaclk NihanTufanArslan Allahım hayırlısını versin inşallah bizde duruma göre dogumu başlatmayı düşünüyoruz acılma fılan varmı sızde yada bebek kanala inmişmi benım Perşembe günüki kontrolde daha kanalda değildi
NihanTufanArslan Sedaclk yok açılmam da yok bebek aşağıyada inmedi hala midemi ve kaburgalarımı sıkıştırıyor ondan belki suni sancı verebiliriz dedi
NihanTufanArslan babymomm bn roman havası bile oynadım bu halde inmeyince inmiyor cnm o bünyeyle ilgili sanırım:)
Sedaclk Fison benımkısı erkek ben 38den sonra gelsın diye aslında squat sıcak duslar fılan aldım ama gelmeyınce gelmıyor
Sedaclk NihanTufanArslanbana doktorum acılman olmazsa sezeryan olucaksn yine kabul edıyomusun bunu bosuna sancı cekkiceksın dedi acılma olmama ıhtımalı benı ürkütüyo
babymomm NihanTufanArslan kızlar aceleci hemen geliyor 🙈 ben istyrm ki 40 da gelsin burcu benimle aynı olsun :)
Sedaclk babymomm daha varmıs :) bana dedıklerınde kulak ardı edıyordum ama son zamanlar zor oluyor gecmıyor tadını cıkar