Meltem3461 Ya kızlar öneriniz varsa alabilirim ben 26 haftalık gebeyim ama iştahım çok açık. Başlarda böyle değildi ama bu 2. Trimester beni benden aldı. 72 ile hamile kaldım 83-84 üm şu an ne yapmam lazım sizce ya yeme isteğimi durduramıyorumm 😢😢
melisasak35 Meltem3461 bende 13 haftama gireceğim 1 saate 1 yemek yiyorum hemde çok aç olarak yiyorum duba olacagım doğumda bende burda bekliyiymm
Daisyy000 Meltem3461 Durdurmanız lazım ben 28 kg aldım. Sadece 5i kendiliğinden gitti. Her gün kan ter içinde kalana kadar spor yapıyorum,2 çocukla yorgunluktan ölüyorum çok zorlanıyorum.. Daha vermem gereken 10 kg kaldı. Başa dönsem kesinlikle iradeli olurdum 😢
zeyka Meltem3461 ilk hamilelikte öyleydim 27 kilo aldım 2. de ve şimdi bu 3. hamileliğimde hiç iştahım yok sabah kahvaltı yapıp akşam kadar aç geziyorum 37 haftalık oldum mide bulantım devam ediyor aralarda çubuk kraker yiyorum iyi geliyor diye 8 kilo aldım bebek 3 kilo
Meltem3461 melisasak35 bende ilk 3 ay iyiydim 3 aydan sonra bir açıldı anlatamam sürekli bir şeyler yiyorum eğer yemezsem de aşırı acıkıyorum kan şekerim düşüyor oluyor
melisasak35 Meltem3461 aynı durumdayım yemek yiyorum 1 saat sonra hiç yememiş gibi eşim ayağım titriyor midem bulanıyor hemen yemem gerekıyor yiyorum 1 2 saate yine hiçbişey yememişim gibi oluyorum nedenki acaba
Meltem3461 Daisyy000 normalde irade konusunda dayanıklıydım eşim falan bilir ama istemsizce yapamıyorum irade saf dışı kaldı. Spor yaparım diye bende içimi rahatlatmaya çalışıyorum ama sonraya çok kilom kalsın da istemiyorum
Daisyy000 Meltem3461 Spor yaparım diye bende içimi rahatlatmaya çalışıyorum Bende öyle yapıyordum ama 2.5 yaş ve 2 aylık çocukla hem ev işleri hem uykusuzluk,hem spor çok zorladı beni :(
Meltem3461 zeyka banada iştahsızlık vursa keşke tek temennim 3. Trimestere girince belki kesilir iştahım ama hiç sanmıyorum psikolojim bozulcak o değil durduramıuorum ya
Meltem3461 dgngr aşırı bir mide bulantım olmadı ama iştahsızdım, sanki hiç hamile değildim gibiydi çok nadir bulanırdı
hd_d Meltem3461 Hahahaha kız akşam acıktım karnım gurrr gurrr ediyo neyse kalktım yedim su falan içtim yattım tekrar acıktım karnım başladı guruldamaya 22+6 yım ve 6 kilo almışım ilk gebeliğim 58 le hamile kaldım🤣🤣
Meltem3461 hd_d bende öyleyim ya açken yatamıyorum diye kalkıp yiyordum açken uyku da tutmuyor benim 😂😂😂