1ogrencianne dilaradoyan 23+3’teyiz kızımız olacak inşaAllah isim konusunda çok kararsızdık ama Fatma Beren olacak Allah nasip ederse 🥰
kelebek_2 dilaradoyan belli deil eşim babasının ismini koyacakmış erkek olursa kararı netmiş ben önemsizim yani umarım kız olur yarabbii 9 ay ben taşıyorum ben çekiyorum heleki 2. normal doğumum olacak Allah kız nasip eder inşallah yoksa o çocuğu nasıl çağırırım o çocuğa nasıl ısınırım bilmiyorum çok üzgünüm
rabia4235 kelebek_2 gerçekten şu eski usül adetleri hiç sevmiyorum bırakın ne istersek onu koyalım bütün ağrısını sancısını biz çekiyoruz (babası bile olsa) onlar hak buluyor o koyarsa sen de ikinci bir isim koy
rabia4235 39+4 olduk artık sona geldik oğlum olacak ismini babamın adını da ekledik Göktuğ zabit olacak 🩵💙
berfiny rabia4235 aynı Şekilde Bizde de var O Metin İstiyor Bende Yanına Ya Atlas Ya Da Aybars Düşündüm Kabul Etmiyo Hastane Çıkışına Yazdırdıktan Sonra Mecbur Kabul Edicek
1oglananasi dilaradoyan 19+5′iz, cinsiyeti erkek dedi doktor, eğer değişmezse ben Harun koymayı düşünüyorum. Eşim espriyle karışık babasının adını söylüyor ama ben bir peygamber ismi koymak istediğimi söylediğimden ısrar etmedi. Bakalım ne olacak.😊