dilaradoyan Eveet geldik bence gebelikteki en zor seçimlerden birine 🤭 Kimlerin kızı/oğlu olacak👯♀️ Cinsiyetler belli mi? İsim düşündünüz mü? Neler koyacaksınız? Hadi isim önerilerimizi bırakalım 🫶🏻
songulattepe mervekalkann Adıyla büyüsün🙏🏼 Erkek olsaydı bende Pars koyacaktım ama şimdi isim düşünüyoruz 🙃
twinmoms34 060436 aynı ben 😄 ikiz erkek bebeklerim Bi de.Yani iki erkek ismi lazım hiçbir isim içime sinmiyo 😒
ruyagrn 060436 pazartesi doğuma girecem ismine daha bugün karar verebildik 😀 Kaan Arda olacak inşallah
Gmzl 060436 19+4 Erkek bekliyorum İlk çocuğum Alparslan & ıkıncı bebeğime Aybars 💙💙 ismini uygun gördük fikir olsun diye paylaştım 🤗
aalley Kız bebişim💕 Seher Erva 🫠 Ama hala Erva kısmında kararsızım Ama en uyumlu da Erva oldu bilemiyorum 18 haftalığız🥹
aayseunal 15 aylık oğlumun adı 🩵Kaan atlas 13 haftalık hamileyim erkek dedi doktor 🩵Mehmet karan düşünüyorum Hem kayınpederimin adı hem erkek kardeşimin adı hemde çok sevdiğim amcamın adı 😂
ebrudefnee twinmoms34 bende 20. Haftadayım daha var ama erkek ismi bulmak kız ismi bulmaktan daha zormuş kız olsa ismi hazırdı ama erkek isminde duyduklarımızdan hiç biri içimize sinmiyor
gokcebuse gupse07 Bende oğlum olursa Gökalp koyacağım soyadımız Turan 😅 kız olursa ne koyacağım bir fikrim yok ilk kızımın adı Gökçe Nur