bsrbrkysr184_ bilgenbaglikol doktoruma söyledim bilemedim fln dedi dahiliyeye sormak dedi nete bi doktora baktım oda birşey olmaz alışkanlık haline gelmedikçe diyor çok şükür birşey olmadı bugün de içmedim aniden yüksek gelmesin diye
sibel5 @“bsrbrkysr184_”# canım doktoruna sordun mu Çok geçmiş olsun Bende 100 kg kullanıyorum hamileliğimde başladım normalde 75 ilk
Aycicegim bsrbrkysr184_ canım merhaba 12 haftalık olmak üzereyiz tek yumurta ikiziymiş çift biliyorduk ya cinsiyetine bakar mısın 🫠
ata07 bsrbrkysr184_ bende bazen dalgınlıkla yapıyorum 2 kez içiyorum gibi hissediyorum ertesi gün içme o zaman ben öyle yapıyorum
Aycicegim bsrbrkysr184_ evet canım üniversitede ultrason çihazları net değil bu hafta bi özele gitcem sırf onun için tek yumurta da cinsiyetleride aynı oluyormuş zaten
Aycicegim bsrbrkysr184_ şuanlık bir sorun yok çok şükür çift yumurta ikizlerine göre daha riskli sıkı takıp gerekiyormuş sadece bugün fetal dna testi vereceğim birde
bsrbrkysr184_ Aycicegim çok şükür inşallah sağlıkla gelirler minikler birşey olmaz Allahın izni ile 😇
rumeysa213 bsrbrkysr184_ ben de bir ara sizin gibi olmuştum iki tane tiroit ilacını iç diye içmiştim unutmuştum doktorla görüşme doktorum bir sıkıntı olmayacağını bir daha dikkat et diye uyardı