bsrbrkysr184_ beautiful_ 2 odam kaldı birinde bişey yok ama yatak odası gardolap baza ora yıl yapmam lazım. Artık bitsin kimseye minnet etmek istmyrm
beautiful_ bsrbrkysr184_ hüdadır kula minnet eylemem o kadar doğru bir söz ki benim için Rabb’im işlerini kolaylaştırsın kuzum
bsrbrkysr184_ beautiful_ aynen öyle ve o kadar alışmışım ki yapamasam ben yaparım diyorum 🫤 buda çok iyi değil ama istemiyorum kimseden hiç birşey
bsrbrkysr184_ hanega öyle yapcam ya annem daha önce içmiş galiba onla konuştuk birşey olmaz biraz başın ağrır dedi ama zaten başım ağrıyor diş ağrısı başıma vurduğu için 😁
hanega bsrbrkysr184_ benim de iki tane içtiğim günler oldu hatta doktorum bana diyordu unutuysan dun içmeyi 2 tane al diye 150 mg içiyorum ama hamile değildim o zaman da bişe olacağını sanmıyorum hangi ilacı kullanıyorsjnuz
bsrbrkysr184_ hanega levotiron 100 ml kullanıyorum ml yüksek olduğu için korktum ama bişey olmaz Allahın izniyle 🫣
bsrbrkysr184_ beautiful_ ya birde korkuyorum aniden doğarsa heryer temiz olsun istiyorum 😅 gelenler hep temiz düzenli bildiği için beni hep öyle kalsın iatiyorum 😁
beautiful_ bsrbrkysr184_ Kendini de çok yorma kuzum şu elalemleri toplayıp bir odaya koyup dövesim var hamileyiz biz yeri geliyor ayağa kalkmaya mecalimiz olmuyor
bsrbrkysr184_ kimchikimdi sordum bilemedim bi dahiliyeciye sormak lazm o daha iyi bilir dedi bende İnternete bi doktora baktım bişey olmaz diyor 😅 bayağı geçti bişey olmadı çok şükür 🥰 teşekkür ederim canımmm
bsrbrkysr184_ saziment burcum. İkizler yükselenim aslan babam bakurdan emekli 19 yaşındayım adım sinan taliplerimi bekliyorum 😅