beyzayusuff Merhaba Ankarada yaşıyorum, gittiğim hastanede detaylı ultrason için randevu ne yazık ki bulamadım. Özel hastane önerileriniz ve fiyat bilginiz varsa paylaşabilirseniz mutlu olurum
arilanki_ beyzayusuff Kasım 2025 yılında Sinan tan a gittim ben. Çok memnun kaldım. Medipark tıp merkezinde. 40 dakika boyunca bebeğime baktık ve her şeyi tek tek anlattı. Ekstra benim bir şey sormama bile gerek kalmadı. Ben gittiğimde 6 bine gitmiştim. Şu an güncel fiyatı ne bilmiyorum ama tavsiye ederim. Fotoğrafları ve videoları da veriyorlar
cokkasmabeabi beyzayusuff gulhiz Karataş’a yaptırdım. Eş aliyor, rapor, resim ve CD veriyor. Güncel fiyat bilmiyorum
beyzayusuff arilanki_ teşekkür ederim ben de orayı duydum eşimle beraber alıyor mu peki yoksa tek mi almıştı
byzkds bebek1818 merhaba ben de cebeciden randevu aldım ama ilk defa gidicem detaylı için öncesinde muayene vs için hiç gitmemiştim sonuçları direkt dr a gösterebiliyormuyuz takipli olmamız gerekmiyor değil mi
bebek1818 ec691 ücretsiz yarım saat sürdü açıklama yaptılar banada detaylı heryerine baktılar özelden iyi karşıladılar 2 tane görüntü çıktısı verdiler memnun kalmasam özele gidecektim sinan tana gerek kalmadı memnun kaldım ben
aysoovv byzkds bende Ankara’dan randevu alcam başka il takplıyim detaylı ultrasona bakıyorlar mı acaba öğrendiniz mi
bebek1818 byzkds bende farklı ilden direk gittim radyolojide detaylı ultrason çektirip sonucu kendi ilimdeki doktoruma gösterdim
bebek1818 aysoovv bende başka ilden telefonla detaylı ultrason randevusu aldım çektirdim sonucu kendi ilimdeki doktoruma gösterdim öncesinde kadın doğuma felan gitmedim orda