beraydogru aysealeyna daha sonra 2 tane de artımed yaptım onlarda da silik çıktı test güvenilir geldi 6 gün önce yaptığımda negatifti şimdi 2 adet yaptığımda iki çizgiyi de gördüm
beraydogru beraydogru aysealeyna birde 4 gün önce sadece iç çamaşırı lekeleyecek kadar toz pembe kanama oldu yerleşme kanaması diye düşündüm
aysealeyna beraydogru beraydogru o zaman olabilir bende ikinci gebeliğim de 3+4 tane yaptım hepsi çok net pozitifti ve aynı markaydı gittim kan verdim ve negatif çıkmıştı şok olmuştum sonra burda yazılanları okudum herkes o markayı kullanmayın demiş
beraydogru aysealeyna ilk başta bana da güvenilir gelmedi kanama olduğunu unutmuştum eşim hatirlatmasa ihtimal vermeyecektim farklı markayla deneyince onda da silik çizgiyi gördüm pazartesi kan vereceğim hemen
beraydogru aysealeyna inşallah yarını bekliyorum bende 🥲 sadece 4 gündür testtte aynı koyulukta çıktığını fark ettim biraz daha koyulaşması gerekmez miydi acaba bilemedim
beraydogru Esma006 yarını bekliyorum inşallah vardır testlerin hepsi aynı koyulukta biraz endişelendirdi gittikçe koyulaşması gerekmez miydi
beraydogru Esma006 inşallah ilk gunlere göre gözle görünür olmaya başladı yaptığım yeni testler yarın kan vereceğim 🥹