_kbra__kbra_ Kızlarrr cahilliğimin kusuruna bakmayınnn ya bebeğime puset hediye geldi bu yuvarlak çizdiğim aparatı taktım çıkmıyo dünden beridir çıkmıyo bu apart nedir ne işe yarıyo acaba ya
Elisa0110 _kbra__kbra_ markanın adını ve modelini yazın İnternete kullanım şekli ile ilgili video varsa ordan yardım alabilirsin
erikarpuz _kbra__kbra_ ebebekte çalışan arkadaşıma sordum bebek arabasına takma aparatıymış o üst kısımda bi yerlerde düğme varsa oraya basınca çıkmalı dedi
ecemk94 _kbra__kbra_ yanlış bilmiyorsam veya yanlış anlamadıysam onun bebek arabasına takılması gerekiyordu. Muhtemelen pusete sıkışmış olabilir
ecemk94 _kbra__kbra_ keşke kullanma talimatlarını okumadan hareket etmeseydiniz. YouTube’da mutlaka bununla ilgili video vardır. Umarım başarılı bir çözüm yolu bulabilirsiniz
_kbra__kbra_ ecemk94 aslında baktık ama herşeyi kurduktan sonra o iki aparat kaldı dedik oda burann blmiyodk
beyzzsenturkkk _kbra__kbra_ bende de baby plus canyok var o aparat arabada kalıyo puset ona giriyo bence sıkışmış o