Zeyneplemutluluk merve_tp kızıma hamileyken oğlum olacakmış gibi hissettim kızım oldu 😁 şimdi de oğluma hamileyim kız hissetmiştim. Benim hisler ters köşe yapıyor 🤩🤣
snlk94 Zeyneplemutluluk merhaba ben de sizin gibi kızıma hamileyken erkek hissediyordum 2.hamileliğimde kız hissediyorum ama erkek sağlıkla gelsin de çok güldüm😀🤍
hanifeali merve_tp ben erkek hissediyordum testi yaptığım ilk an hissettim çevremdeki herkes senin kesin kızın olur desede oğlum olacağını öğrendim kimse hala konduramıyor ve inanmıyor ama anne hissi tutuyor bence
badhomian valla benimki tuttu bacım hep erkek hissediyordum daha öncedende puffy battaniye örmüştüm bebek mavisi eşime örüyordum aslında ipim yetmedi bebek battaniyesine çevirmiştim şimdi onu kullanmak nasip olucak çok farklı bir duygu
pedagogrg merve_tp ilk gebeliğimde hep erkek hissettim ve oğlum oldu. Şu an 2. Gebeliğim ilk günden beri kız hissediyorum. 26. Haftadayız. Cinsiyetimiz kız😍
Elisa0110 merve_tp ben hiç hissetmedim cinsiyetini ama hamile olmadan önce rüyam da hep erkek bebek görürdüm ve erkek bebişim olucak inşallah
kizinaasikanne merve_tp 2 tane çocuğum var biri haftaya doğucak inşallah. İkisinde de cinsiyeti hissettim hemde kaset test pozitif çıkar çıkmaz ☺️