kocede02 @Cukulutalisalep @minikmucizem26 @Gokturkmom_ @Gulsen4224 @ikiprensannesi @QueenBahar_ @_mommmm
seymakayikci kocede02 sormayın ya ultrason kağıdı bile vermediler bana cihaz bozuk dedi baştan söylese fotoğraf çekerdim 1 ay bekliyoruz bunun için:((
gunespera kocede02 aynısını yaşadım11-12 haftada kız 15. Haftada doktorum erkek dedi ve oğluşum oluyor 💕
elifsn23 kocede02 içinizden hangisi geçiyorsa o olsun inşallah 🌸 ben de cinsiyeti 20. Haftada öğrenebildim hiç göstermiyordu😂
kocede02 elifsn23 amin inşallah hepimiz için öyle olur umarım 💖 bizim bebişler inatcı biraz sanırım 🙈
kocede02 elifsn23 sizin cinsiyet neydi benimkide çok hareketli olmasına rağmen bacak arasını kapatıyor sürekli 😂
akbltsvda kocede02 bir benimki kuduruk herhlde😹 12. haftada gösterdi devlet hastanesinde doktor bile sasirdi. yanilma payi varmi acaba yaa
busra34__ akbltsvda ben 11. Hafta öğrendim ultrason da belli oluyordu özelde öğrendim devlet genelde erken söylemez ama size iyi söylemiş bana 17 de devlet erkek ama emin değilim vs diyordu kim emin olcaksa
krizantemmm akbltsvda erkek mi 🤣 4 yaşında oğlum var asla durmazdı ultrasonda kıpır kıpırdı 13. Haftada öğrendik şimdi tekrar gebeyim iki doktor da kız dedi ama asla hareket etmiyor doktor dürte dürte zor döndürdü hep sırtı dönük 🤣
kocede02 akbltsvda 12 haftada yanılma payının çok olduğunu söledi dün doktor ama değişmeyenlerde var 🫠
kocede02 busra34__ ay evet bana da hep emin değilim diyorlar dün farklı doktora gittim o da emin olmadığı için hiç söylemedi bile
kocede02 krizantemmm benimde ilk gebeliğimde aynı durumu yaşamıştım ne yaparsak yapalım hareket etmiyordu birde üstüne sırtını çeviriyordu ve kızım oldu 😍
busra34__ kocede02 benim de erkekti çıkıntı var demişti 11. Haftada resminde anlaşılıyordu sonrasında 19. Haftada bacaka rasını da net şekilde gördüm baya