seyma32fb Bugün 8+0 olduk ve bir sorun yok çok şükür Rabbime. Ama hep geçmeyen bir korkum var ya bir sey olduysa diye devamlı kafamda senaryolar üretiyorum. Yusuf ve Meryem süresi dinliyorum. Bu vesveseyi yaşıyor musunuz? Nasıl üstesinden geldiniz?
anethole seyma32fb 36+3 oldum her gün endişe ve korkuyla geçiyor. Hep bir kaybetme korkusu var içimde elimde değil çok stresli bi yapıya sahibim. En ufak hareketsizlikte yüreğim pır pır ediyor. Ben susturamıyorum bu sesi
betulmommy seyma32fb o vesvese bebeği hissettikten sonra bir tık azalıyor ama tam olarak geçmiyor maalesef🥹
mrvvvee seyma32fb 9 haftalık olduk.Bende de var bu durum aklımda sürekli bir olumsuz senaryo geçiyor. İnsan içinden atmak istiyor bu korkuları ama pek mümkün olmuyor.Ben birde forumda yazılan olumsuz seyleride kafama takıp başıma gelirse diye kuruyorum🤦🏻♀️
sarilale123 seyma32fb maalesef çok yaşadım bu yüzden hem devlet hem özele gittim 15 te bir şimdi teklimelerini duyunca biraz korkum azalıyor ama yinede ya bişey olursa endişesi hep var
seyma32fb anethole Maşallah, Allah’ım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Herhalde bu korku hep bizimle kalacak
seyma32fb mrvvvee evet evet devamlı takıntı yapıyorum videolar filanda karşıma çıkıyor içim burkuluyor.
seyma32fb sarilale123 bende dayanamadım bayram sonrası özele gidecektim ama 13 marta devletten randevu aldim 🥹 ama 2 hafta daha kendimi yiycem. İnşallah geçer bu korkularımız
sarilale123 seyma32fb ne kadar çok kafada kurarasak vesvese o kadar artıyor iyi olanı düşünün, yavaş yavaş azalıyor
Saimenur seyma32fb yaşamaz mıyım 20 hafta oldu kıpırdanıyor hala aynıyım.Hatta bi post bile açmıştım sizin gıbı.Bol dua Allah’ın isimlerini zikrettim Meryem suresı insirah dinledim evet gecmedı ama azaldı
8528 Annelik böyle bişey bence kalbinizin bir tarafında hep bir sızı ♥️ hem dünya tatlısı, hem kendinden vazgeçtiğin tek varlık evlat işte.
8528 Oğlum şuan 1.sınıf aklım kalbim hep onunla acaba bişey mi oldu, günü nasıl geçti, biri bişey mi dedi. Ömür boyu bu endişe hiç geçmiycek