Hsnanr Sevgili annişler iyi akşamlar uyumayalar uyuyamayanlar için konu olsun bakalım bebişlerimize; 1-sıvı deterjan ne kullanacaksınız? 2-bez olarak ne kullanacaksınız ( primaya çok laf edılıyor ama gönder marketlerde en çok gören en çok alınan bez Prima..) Anlatın bakalım neler arastırdınız paylaşalım bilgileri
Mucizeemm Hsnanr canım prima da petrol olduğu konuşuluyor ben sleepy kullanmayı düşünüyorum deterjan için bende araştırma asamasindayim hâlâ ama yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum
Ersozburcin Hsnanr Bebek bezi için sleppy Deterjan green clean baby Islakmendil water wipes(dışarda) Evde ılıksuyla ıslatılmış pamuk kullanmayı düşünüyorum tabi bir yandan bakmaya devam ediyorum 😂
anapanda12 Hiç bir fikrim yok ama bebek bezi olarak sleepy i düşünüyorum bakıcaz artık deterjan için de uni baby olabilir
ikinciprensimgeliyor Bez icin molfix aldim.deterjan olarak da uni baby. Sleepy alcaktim etrafimda memnun olan hickimse yok cok sizdiriyomus.size tavsiyem instagramda @muhendisinoglu diye bir sayfa var.orda yildizlar listesini yayinliyor surekli.arastiriyor dogal deterjan islak mendil vs
Hsnanr ikinciprensimgeliyor uni baby deterjanınıda iyi demedi valla bilindikleri iyi demedi aklım böle allak bullak oldu bu deterjan konusunda
Acemianni ikinciprensimgeliyor Aşağı yukarı benimde düşüncelerim aynı ama üni baby deterjanları için eksiler de bulmuştu araştırmasında. Öyle hatırlıyorum 🙄 Bilemedim şimdi. Deterjan için bende coo kararsizim 🤦♀️
ikinciprensimgeliyor Hsnanr uni baby icin bir iyi bir kotu diyor bakalim sonu ne olcak.granul sabunlari cok ovuyolar.belki ondan da alabilirim
ikinciprensimgeliyor Acemianni Ben zaten sonunda kafayi yicem gibime gelio.arastirmaktan biktim psikolojim bozuldu.hangisi en organigi en iyisi diye die ruyalarima girer oldu 🤣
SerminMutlu Acemianni mustela set aldim ben indirimden onerebilirim baya arastirmistim🙏 kullanmadim henüz daha ama memnun kalacagimi dusunuyorum
Acemianni ikinciprensimgeliyor Valla aynen öyle ilk ve tecrübesiz biri olarak herkesin ağzının içine bakıyorum ne kullanmis nasıl kullanmış internette neler var yorumlar neler ... ama bebiş kendisi ayarlıyor deneme yanılma yöntemiyle bulucaz galiba 🤗🤗 deterjan önerilerini bekliyorum ama sabırsızlıkla 🤣🤣🤣
SerminMutlu Hsnanr dalan roxy yada minoris baby kullanmayi dusunuyorum deterjani canim bez de sleppy alacagim saglikla gelsin bütün bebeler 🙏💙
AyseDuru @Hsnanr bez prima premium care Deterjan friendly Bakım ürünlerinin hepsi unı baby sadece pişik kremini desitin aldım
Busrademiroztamur Hsnanr deterjan uni baby bebek bezi ve islak mendil sleppy bebek bakim urunleride chicco
Monarosa Hsnanr bez olarak minies aldık. İnşallah sorun olmaz da uygun fiyatlı ona devam ederiz. Sıvı deterjanda green clean baby almıştım. Hatta kullandım kıyafetlerini yıkadım kokusu gayet hoş kalıcı.