fkurtba Bebeğim için yaptırmayı düşünüyorum Temmuz’da doğumum ama müslin kumaş yerine bana penye kumaş olanları daha tok geliyo sizce mevsim olarak hangisi daha uygun? Ve yaptırıp memnun kaldığınız sayfalar varsa yazarsanız çok sevinirim 😊🫠
-Cennetkusuannesi- fkurtba bence hava sıcak olucak hastanelerde öyle müslin daha iyi olur zaten doğum anında onu vermeyin onu penye alın foto falan çekerseniz diye sonra giydirin bence onu
sdkaaa fkurtba ben de 20 haftalık hamileyim Haziran sonu temmuz başı gibi doğum olacak Mersin’de yaşıyorum şok sıcak olduğu için Müslin kumaş düşündüm ama pamuk kumaşlarda çok güzel oluyor karar veremedim
fgormez fkurtba müslin tek kat değilde çift kat hatta 4 kat olanlar var bence çift kat alabilirsiniz 🐣
fkurtba -Cennetkusuannesi- dediğiniz gibi doğum anında hemşireye vereceğim sade bir set olacak fotoğraf çekimi için istiyorum hem güzel bir anı olarak saklanır diye düşündüm
fkurtba sdkaaa evet bende kararsızım ikisi de çok tatlı duruyor müslin de aşırı ince geliyor bilemiyorum vallahi
-Cennetkusuannesi- fkurtba aynen bencede güzel bende çok yeni gebeyim ama benim doğum ekim sonuna denk geliyor oyuzden müslini çok sevsemde alamıcam
fgormez almila1723 Allah içini doldurmayı nasip etsin çok güzel 😍arkası boydan çıtçıtlı mı yoksa bele kadar mı