anonimhesappp Betalar; 24 şubat : 690 26 şubat: 1080 27 şubat(farklı hastane/21 saat sonrası ) : 1304 Rahim içinde 2mm şüpheli kese gördü. Tüplerde birşey yoktu. Dış gebelikten dolayı yalancı kese olabilir dedi. Bunu yaşayan var mı ? Nasıl sonuçlandı ?
gerigeldik anonimhesappp tüplerde bir şey yoksa nasıl dış gebelikten dolayı yalancı kese olabilir dedi? Dış gebelik direk tüplerde olur zaten kendim yaşadım ve benim değerim 150yken tüplerimde çok net görünmüştü. Siz yarın tekrar kan verin bence 26-28 Şubat arasındaki artış değerlendirilir
zeyn3521 anonimhesappp benim doktorum bugüne kadar hiç beta değerimden bana bahsetmedi. Bu normal mi?
blg123 anonimhesappp ben 2 kez dış gebelik geçirdim ilk dış gebeliğim beta 1106 çıkmıştı tecrübesiz olduğum için sevinip 10 gün sonraya randevu almıştım doktora gittiğimde beta düşmüş kese yoktu bikaç gün sonrada kahverengi lekelenme geldi tüpte kese görüldü ikincisinde beta 120lerde başladı 2 haftada ancak 1300 oldu artış olduğu için çok oyaladılar çok şükür tüpüme zarar gelmeden kurtuldum dış gebelikte erken teşhis çok önemli
anonimhesappp gerigeldik değer arttıkça tüplerde belirebilir gibi birşey söyledi bende anlamadım. Solumda mide tarafımda sertlik ve sol kasıkta ağrı var sizde ağrı olmuş muydu
gerigeldik anonimhesappp bence değerle hiç bir alakası yok dediğim gibi ben 150 değerle öğrendim dış gebelik geçirdiğimi sağ tüpümdeydi 2 cm büyüklüğünde çok net göründü. Evet benim sağ tüpte olduğu için sağ kasığımda inanılmaz bir ağrı vardı sağ bacağıma ve omuzuma vuruyordu ağrısı. Doğum yapar gibi sancı çekiyordum
anonimhesappp gerigeldik burda çok okudum betası çok yüksek olup dış gebeliği geç farkedilen o yüzden korktum ya