emmun286_ daisymom_99 daisymom_99 Ecmel bence erkek ismi anlamına baktığınızdadâ yakışıklı olarak geçiyor ama genede sizin kararınız bence isim seçerken çocuğunuzu da bir tık düşünmeniz lazım çünkü o ismi o taşıyacak yarın okula gideceğini de hastaneye vesaire Kur’an’da geçipte çok güzel isimler var bence onlara da bir bakın ama yine de sizin kararınız içinize sinmişsin hayırlı olsun ismi 🥰
champanne Herkesin aksine ben çok sevdim iki ismi de. Ecmel ismi hem erkeğe hem kıza koyulabilir. İçinize sindiyse gayet güzel💓
daisymom_99 champanne çok teşekkür ederim zevkler ve renkler tartışılmaz dedikleri bu olsa gerek 😅 ecmel erkek demek miş bunuda duyduk burada 😂 neyse benim içime sindi hoşumada gitmeye başladı artık Allahın izniyle sağlıcakla doğurup isimi hayırlısıyla vereceğim kızıma 🥺💖🌸🙏🏻
Mutlu_Bir_Anne3 daisymom_99 Vera tek başına çok güzel bir isim, anlamı ve enerjisi de güzel. Ecmel erkek ismi gibi ve güzel bir isim değil bence, ağır ve Vera ile uyumlu değil. Vera romantik bir isim Ecmel daha ağır olduğu için uyumlu değil.