sevacano habibe66yks Ben yapmadim ama çok önemli asla ihmale gelecek bir şey değil ben evde sürekli 20.haftamdan ölçdüm yüksek çikiyordu ve yapmamaya karar verdim çünkü şekerli bir şeyler yiyince başim fln ağriyordu yani şekerim yükseliyordu o yuzden bir kaç arkadaşim da benjm gibiydi yaptilar ne hale geldiler bayilma fln oldu o yüzden ben düzenli evde aç tok ölçüm yaptim bu arada bayilma komaliğa kadar gider hafife alincak şey değil şekeri olan. Bi insana o kadar glikoz verince bi anda düşmesi de zor oluyor o yuzden ben riske atamadim çok araşdirdim şimdi evde sürekli açlik tokluk yapiyorum diyetle düşürdüm de çok şükür benim içime sinmedi yaptirmak ama şekeri çok yuksek çikmayan gebelere pek bi şey olmuyor ama bana olucağjni adim gibi emindim çünkü 196lari goruyordum şeker yukleme yaptirsaydim 280leri Allah korusun ki buda komalik eder hesapladim araşdirdim sordum ettim boyle karar verdim .Çok önemli ama ihmal etmeyin yaptirmak istemeyenlere hep bu tavsiyeyi ederim çünkü ben 105lere kadar düşürdüm tokluk şekerimi 🙏🏻
habibe66yks sevacano yani yaptirmayimmi bilemedim biri demiş yaptırdıktan sonra 3 gun şekerli şeyler yeme bol su iç atarsın vücudundan glikozu dedi
cansuu05 habibe66yks ben yaptırdım birşey olmadı tahliller temiz çıktı. Açlık 85 , 1 saat sonra ölçülen 106, 2 saat sonra ölçülen de 99 çıktı.
miniis habibe66yks kendinizi bilirsiniz zaten eğer belirtiler yoksa çıkmıyor araştırın yinde de karar sizin🌸
aysetutucu habibe66yks yapılması gereken bşsey mı acaba , benım de doktorum çarşamba günü gel dedi 23 haftalık olduk yapalım diye , ama ben aç kalınca benım tansiyonum düşüyor midem bulanıyor nasıl o kadar saat aç kalıcam acaba yaptırmasam mı çok kararsızım
ghostty aysetutucu ben de öyle açlık falan dayanamıyorum. Ama kendimi motive ettim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Midem de bulanmadı. Tadı fazla şekerli limonata gibiydi. Tatlı seven kişiler için çok kolay bence. Ben sevmediğim halde dayandım🤗