sedef0601 Hello hanımlar, Haftaya girdim artık krem zamanı :) Varsa güzel çatlak önleyici krem önerilerinizi alabilir miyim?Sevgilerrr
fkurtba sedef0601 zeytinyağı ve Hindistan cevizi yağı kulllanıyorum daha çatlak için erken haftam ilerisini bilemem ama hergün düzenli kullanıyorum
AuraMomB Krem bilmem ama zeytinyağı birebir Benim çatlakların oluştu onun için zeytinyağı sürmeye başladım geçirdi, yanında bir de bioil kullanıyorum miss
rumeysa_d ben 30. haftadayım en başından beri nivea Q10 sıkılaştırıcı kremini kullanıyorum, güzel nemlendiriyor ben memnunum
anethole rumeysa_d bende nivea aldım Q10 ve repairli olandan 5. Aydan sonra her gün sürüyorum bol keseden. Çatlamak tamamen genetik yatkınlıkla alakalı. Lierac aldam bu kadar bol kullanamdım. O yüzden nivea devam bol bol sürüyorum. Bir de cam kenarına ama ışıı almayacak şekilde koyuyorum. Göbeğim bazen tatlı tatlı kaşınıyor. Biraz kaşıyorum dayanamıyorum sonra soğuk kremmm çok güzel hissettiriyor 🤓
rumeysa_d asl2912 çevremde de kullanan vardı ben de kullanıyorum bir problem yaşamadı kimse 🤷🏻♀️ amaa içerik listesine baktığımda el kremleri vs kullanıma uygun değil, sıkılaştırıcı kullanılabilir diyordu
rumeysa_d anethole aynenn ben de 2.5-3. aydan beri kullanıyorum hiç öyle ekstra yağ kullanmadım, çok şükür sorunsuz gidiyorum zaten çatlayacağı varsa çatlıyor annem 2 doğumla 0 çatlak inşallah ben de öyle olurum diyerek bol keseden sürüyorum 😂
anethole rumeysa_d hangi birine para yetiştiricem napimm olacaksa olur zaten ya 😅 doğum sonrası da kullan emzirirken kilo alma vermeden dolayı çatlayanlar oluyomuşş
rumeysa_d anethole evet kimi doğumdan sonra çatlıyor yapı genetik meselesi ama inşallah 0 çatlakla devam ederiz her zaman 😂
adnufff Başından beri bioderma atopik ciltler için olan nemlendirici ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum 30. Hafta şimdiye kadar çatlağım olmadı umarım sonrasındada oluşmaz
anethole sedef0601 kozmetik ve takviye gıda sektöründe yüksek kimyager olarak çalışıyorum. Malesef o etiketlerde yazanla içeriktekiler aynı olmayabiliyor. Özellikle doğal organik diye pazarlanan yeni yetme markalar. Hoş johnson &johnson markası bile yıllardır yaşan beyanda bulunmuş. Asbestli bebek pudraları yüzünden milyonluk tazminat ödediler. Aynı şekilde duş jelleri de sıkıntılıydı. Böyle onlarca örnek sayabilirim. Niye bilmiyorum nivea bana güven veriyor 😂