Delal123 Arkadaşlar iyi geceler ben 6 haftalık hamileyim doktorum bana folik asit tabsiye etti ama yazmadı hiç ilk haftalarda gerekli mi yoksa 2 hafta sonra randevum var o zman mı yazdırıyım
Elifsaadet Delal123 canım al eczaneden , folik asite hamile kalmadan başlatıyorlar, ilk üç ay çok önemli, ben gebelik düşündüğümden beri içiyorum, aksatma sakın. Yada git sağlık ocağında yazsınlar, içmen gerek
Byzysm Delal123 yazdırmayı beklemeyin hamilelikten 3 ay önce baslnması gereken bir ilaç. Hemen alın bebege zararlı değil aksine cok faydalı kemik oluşumu için çok gerekli
GokSem Delal123 Folikasit gebelikten önce kullanılmaya başlanıyor planlı gebeliklerde siz hamilesiniz hemen başlamanız gerekir
Deletedmom667 Delal123 benim planlı gebelıktı.hamıle kalmadan 3 ay once kullanmaya basladım.. Gebelıkte ilk 3 ay kullanılıyor zaten bence wakıt kaybetmeden basla
mcansum Delal123 ilk uc ay kullanılıyor zaten bekleme markası önemli değil eczanenin önerdiğini al basla hücre üretimi için önemli
esractn Delal123 folik asit recetesiz veriliyor zaten canım sigorta karsilamiyor eczaneden alip kullanmaya başla
Mel0s Delal123 kesinlikle kullnmazn gerekio pek pahali bisede degil ilk 3 ay cok onemli kullnmazsan sknt olabilir mutlaka kulln ben 90 gn boyunca hic aksatmadan kullndm
Delal123 kocisininprensesi yarın gidip hemen yazdırıyım ya gittiğim doktor söyledi demedi hiç al falan demedi yazmadı da yarın gider alırım. Çok tşk ederim
Bisofiya Delal123 Canım ben hamile kalmadan 1 ay önce başlamıştım. Ne kadar erken o kadar iyi. Zaten ilk 3 ay kullanacaksın.
Krispiim16 Delal123 doktorlar sadce bir tane folik asit yazabiliyorlar canım oda dozu yüksek oyuzden kullandırtmıyorlar .. her halükarda para verip alacaksın vakit kaybetme başla hemen folik asit önemli ;)
Hulyarsln Delal123 folik asit ücretli bir ilaç herhangi bir eczaneden Teymin edin reçete edilmiyor zaten ..